Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 06, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη από Σ.Κ. Νικόπολη

Ο Σύλλογός μας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη διοργάνωση μουσικής συναυλίας με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς-ερμηνευτές της μοντέρνας Ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ο γνωστός καλλιτέχνης θα βρεθεί στην πόλη μας για μία και μοναδική συναυλία ,τις 12 Αυγούστου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας με την ώρα έναρξης την εκδήλωσης να είναι προγραμματισμένη για τις 21:30 και την αφετηρία να δίνει το τοπικό μουσικό group Κώστας Αντύπας & Friends !!!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο ΚΟΙΤΑ ΜΕ σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.

Απολαύστε τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη σε ένα πρόγραμμα με τα πιο γνωστά και τρυφερά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες «σταθμούς» στην πορεία του από την έκπληξη της πρώτης εποχής («Άγγιγμα Ψυχής», «Κρυφό Φιλί») ,την εξωτερίκευση της εποχής των μεγάλων συναυλιών («Όλα ή Τίποτα», «Δεν Φεύγω», «Χέρια Ψηλά», «Το Καλοκαίρι μου», «Πιο Πολύ», «Αν μου Τηλεφωνούσες» κ.α.), μέχρι την εσωτερικότητα των: «Ο Βυθός», «Το Πάρτι», «Σε Ποιόν να Πω», «Μέσα σου Βρίσκομαι» και την ανήσυχη εποχή του «Θα Χαθώ Πριν Φύγω» και φυσικά την καινούργια του επιτυχία «ΚΟΙΤΑ ΜΕ».

Ραντεβού στο Δημοτικό κηποθέατρο Πρέβεζας το Σάββατο 12 Αυγούστου για να στηρίξουμε την ομάδα της πόλης μας και να απολαύσουμε μια μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη που θα μας χαρίσει πολλές μελωδικές νότες !!!

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων στην περιοχή ενώ διάθεση των εισιτηρίων για τους φίλους που βρίσκονται στην Πρέβεζα θα μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά με παραγγελία μέσω της σελίδας της ομάδας μας και παράδοση στο χώρο σας με Acs Courier χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου