Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουλίου 05, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έτσι η ΟΠΚΕ έφτασε στις επιτυχίες !


Ενορχηστρωτής της όλης αυτής προσπάθειας του οποίου αναλογεί το δικό του μερίδιο στις επιτυχίες της ΟΠΚΕ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας, και Ταξίαρχος στο Βαθμό κ.Δημήτριος Σιόρεντας.


Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, Ταξίαρχος κ.Δ.Σιόρεντας μέσα σε πέντε μόλις μήνες μετρά στο ενεργητικό του αρκετές επιτυχίες.

Συγκεκριμένα, από τις αρχές του Φλεβάρη, μόλις ανέλαβε την αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας, προχώρησε σε μια κίνηση ΜΑΤ με την ΟΠΚΕ η οποία εκ του αποτελέσματος τον έχει δικαιώσει στον απόλυτο βαθμό.

Έτσι, αφού ασχολήθηκε επιμελώς, με την ΟΠΚΕ την στελέχωσε με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς, οι οποίοι αθόρυβα φτάνουν στην μία επιτυχία πίσω από την άλλη. 

Σήμερα μάλιστα, ενημερώσαμε για την Φιλιππιάδα Πρέβεζας, δείτε ΕΔΩ, όπου αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ήταν αυτοί που προχώρησαν σε 17 συλλήψεις. 

Επίσης, η ΟΠΚΕ Πρέβεζας έχει καταφέρει επιτυχίες, τόσο σε επίπεδο ναρκωτικών, όσο και σε επίπεδο αποκάλυψης μαστροπείας, δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ

Τέλος, βάση των όσων έχει δείξει μέχρι στιγμής η ΟΠΚΕ Πρέβεζας, σίγουρα θα αναμένουμε στο μέλλον και άλλες αστυνομικές επιτυχίες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου