Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουλίου 23, 2017

Για ακόμη μια φορά το παραθεριστικό συγκρότημα Lichnos Camping And Apartments στην Πάργα, στα καλύτερα κάμπινγκ της Ελλάδας


Αναζητάτε την πιο όμορφη και αυθεντική μορφή διακοπών; Τότε κρατήστε σημειώσεις για μερικά από τα πιο δημοφιλή κάμπινγκ της χώρας. Χρυσαφένιες αμμουδιές, κρυστάλλινα νερά, πολύ πράσινο, αλλά και ανέσεις, γευστικές απολαύσεις και άψογη περιποίηση στη φύση.

Με τις οικονομικές δυσκολίες να επιμένουν, σας προτείνουμε τη συμφέρουσα επιλογή του κάμπινγκ που όποιος τη ζήσει επιστρέφει ξανά και ξανά. Ακόμα και οι πιο δύσκολοι παραθεριστές, εκείνοι δηλαδή που δεν μπορούν εύκολα να εξοικειωθούν με τους ανεπιθύμητους επισκέπτες της φύσης. Ο «Ε.Τ.» της Κυριακής συγκέντρωσε τα οκτώ πιο όμορφα κάμπινγκ της Ελλάδας για να απολαύσετε τις πρώτες ηλιαχτίδες του ήλιου να πέφτουν στη θάλασσα και τις έναστρες βραδιές υπό τον ήχο των κυμάτων!

ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ, ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Το εξαιρετικό κάμπινγκ της Κεφαλλονιάς που λειτουργεί εδώ και 35 χρόνια στον πανέμορφο κόλπο της Σάμης, σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον λίγα μόνο μέτρα από τη θάλασσα, προφέρει σύγχρονες εγκαταστάσεις και ξεκούραστες διακοπές για παρέες και οικογένειες. Απέχει μόλις 1 χλμ. από τη Σάμη, όπου υπάρχει τουριστική ανάπτυξη. Στο κάμπινγκ, που έχει έκταση 40 στρεμμάτων, οι θέσεις χωρίζονται από θάμνους και λουλούδια, και σκιάζονται από διάφορα δέντρα, κυρίως λεύκες, ευκαλύπτους και μουριές. Η άριστη οργάνωση, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και η φιλική εξυπηρέτηση εξασφαλίζουν άνετες και ξέγνοιαστες διακοπές.
● Πληροφορίες: www.camping-karavomilos.gr

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ, ΣΙΜΟΣ


Μόλις 4 χλμ. από το λιμάνι της Ελαφονήσου, σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Μεσογείου, το κάμπινγκ Σίμος προσφέρει υπέροχη διαμονή στις ευρύχωρες θέσεις σκηνών, τροχόσπιτων και αυτοκινούμενων. Στο κάμπινγκ παρέχεται η δυνατότητα να ενοικιάσετε εξοπλισμό ή να προμηθευτείτε εξοπλισμό για τη διαμονή σας από το Mini Market. Διατίθενται επίσης και τετράκλινα bungalows, δωρεάν Wi-Fi και πολλές ακόμη παροχές.
● Πληροφορίες: www.simoscamping.gr

ΛΙΒΑΔΑΚΙΑ, ΣΕΡΙΦΟΣ

Το Camping Coralli στο νησί της Σερίφου είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για κάμπινγκ στις Κυκλάδες. Ακριβώς πάνω στη θάλασσα, στη χρυσή αμμουδιά Λιβαδάκια το βραβευμένο κάμπινγκ του Αιγαίου προσφέρει σύγχρονες ανέσεις για αξέχαστες διακοπές.
● Πληροφορίες: www.corallicamping.gr

ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Εδώ ξεχωρίζει το Camping Αρμενιστής πάνω στη χρυσαφένια αμμουδιά της Σιθωνίας, το δεύτερο «πόδι» της Χαλκιδικής. Σε ένα χώρο 120 στρεμμάτων, καλυμμένο με πεύκα και πλατάνια, μόλις μιάμιση ώρα από τη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να επιλέξετε για τη διαμονή σας σκηνή, τροχόσπιτο, ενοικιαζόμενο τροχόσπιτο με κλιματισμό και εξωτερικά διαμορφωμένο χώρο ή ακόμα και mobile home για περισσότερες ανέσεις.
● Πληροφορίες: www.armenistis.com.gr

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΥΛΟΠΟΤΑ, ΙΟΣ

Στην παραλία του Μυλοπότα θα συναντήστε το διάσημο παγκοσμίως κάμπινγκ Far Out Beach Club που προσφέρει εδώ και πολλές δεκαετίες διαμονή για όλα τα βαλάντια. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε bungalows σε σχήμα ανεμόμυλου και σε έτοιμες, στημένες σκηνές στη σκιά των τεράστιων ευκαλύπτων. Απολαύστε τη θάλασσα κάτω από τα αστέρια της πανέμορφης Ιου.
● Πληροφορίες: www.faroutclub.com/gr/camping

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ, ΕΥΒΟΙΑ

Το Camping club Αγία Αννα, «φωλιασμένο» μέσα στο πράσινο, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη μαγευτική παραλία της Αγίας Αννας. Μόλις δυόμισι ώρες από την Αθήνα, με πολλούς άνετους και διαφορετικούς τύπους διαμονής, θεωρείται ιδανικό για όλους, παρέες και οικογένειες. Εδώ επίσης θα βρείτε εκτός από ηρεμία, σκιερές θέσεις για τις σκηνές και τα αυτοκινούμενα, αλλά και καταλύματα.
● Πληροφορίες: www.clubagiaanna.gr

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Στο νοτιοδυτικό άκρο της Πελοποννήσου και μόλις δυο χιλιόμετρα έξω από το γραφικό χωριό της Φοινικούντας το κάμπινγκ Finikes θεωρείται ιδανικός προορισμός για κάθε είδους παραθεριστή. Η περιοχή γύρω από τη Φοινικούντα προσφέρει πολλά μέρη τα οποία μπορείτε να επισκεφτείτε, όπως την Κορώνη και τη Μεθώνη. Το γραφικό χωριό της Φοινικούντας, χτισμένο πάνω σε μια πανέμορφη αμμώδη παραλία, προσφέρει καθετί που θα κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες. Το κάμπινγκ διαθέτει ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόριο, καφέ και μπαρ, καθώς και παιδότοπο.
● Πληροφορίες: www.finikescamping.gr

ΠΑΡΓΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Το παραθεριστικό συγκρότημα Lichnos Camping And Apartments βρίσκεται σε μια κατάφυτη πλαγιά, πάνω από έναν υπέροχο κόλπο της Πάργας. Σε ψηλότερα σημεία της πλαγιάς βρίσκονται 20 άνετα studios-apartments, με πανοραμική θέα στη θάλασσα, που περιβάλλονται από ελιές και λεμονιές και είναι ιδανικά για όσους αγαπούν τη φύση αλλά και την… καλοπέραση. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις θα βρείτε ένα πλήρως εφοδιασμένο mini market, ένα all day εστιατόριο-μπαρ με λαχταριστές ελληνικές σπεσιαλιτέ, εξοπλισμό για σπορ και ατέλειωτα παιχνίδια μέσα στη θάλασσα, πεντακάθαρους κοινόχρηστους χώρους εξυπηρέτησης και παροχές για μια άνετη και ασφαλή διαμονή.
● Πληροφορίες: www.enjoy-lichnos.net
Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου