Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 09, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κορυφαία ονόματα αθλητών και αθλητριών στο 3rd Acheron MTB & MTRUΝ, στο Πολυστάφυλο Δήμου Ζηρού


Κορυφαία ονόματα του ελληνικού αθλητισμού, επίλεκτοι ξένοι αθλητές, δρομείς και ποδηλάτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα λάβουν μέρος στο 3ο Acheron MTB & MTRUN το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Αυγούστου στο Πολυστάφυλο Δήμου Ζηρού Πρέβεζας.


Η ολοκλήρωση των έργων της Ιόνιας Οδού σε συνδυασμό με την Εγνατία Οδό κάνουν πλέον το ταξίδι προς την Ήπειρο και το σημείο των αγώνων πολύ πιο γρήγορο και άνετο.

Περίπου 300 αθλητές και αθλήτριες έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους, δίνοντας ραντεβού σε μία διαδρομή, μοναδική στην Ελλάδα, όπως οι ίδιοι την έχουν χαρακτηρίσει με βάση την εμπειρία τους, τα προηγούμενα χρόνια.  Το όριο των συμμετοχών που έχει τεθεί από την οργανωτική επιτροπή για τη διατήρηση του επιπέδου ασφαλείας των αθλητών, της προστασίας των μονοπατιών, καθώς και του επιπέδου των παροχών, είναι οι 400.
 
Αύριο (Πέμπτη 10 Αυγούστου) θα είναι η τελευταία ημέρα εγγραφών. Για τον λόγο αυτό όσοι δεν έχουν προλάβει να δηλώσουν τη συμμετοχή στους αγώνες του 3ου ACHERON MTB & MTRUN, καλούνται να το κάνουν άμεσα, είτε στέλνοντας mail στο: polistafilomtb@yahoo.gr είτε συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που βρίσκεται στη σελίδα της εκδήλωσης, στο FB:  3rd Acheron (Polistafilo) MTB & MTRUΝ,
Σημειώνεται ότι οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας και ορεινού τρεξίματος θα διεξαχθούν σε μία καταπληκτική χωμάτινη διαδρομή (μονοπάτια) στις υπώρειες περιοχές του Σουλίου,  διασχίζοντας πανέμορφα δάση, ραχούλες, ρυάκια, αλλά και τον μυθικό ποταμό Αχέροντα. Οι αποστάσεις των διαδρομών είναι 15 χλμ για το τρέξιμο, 32 για την ποδηλασία, ενώ θα υπάρχει και διαδρομή 4 χλμ. για παιδιά και αθλούμενους φυσιολάτρες.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9 π.μ. (ορεινή ποδηλασία) και 9.30 π.μ. (ορεινό τρέξιμο).
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Εκπολιτιστικό – Μορφωτικό Σύλλογο Πολυσταφυλιτών “Το Πολυστάφυλο” σε συνεργασία με την Αδελφότητα Πολυσταφυλιτών “Η Αγία Τριάδα” και την στήριξη του Δήμου Ζηρού.
Χορηγοί του  3rd Acheron MTB & MTRUΝ, είναι η εταιρία ΝΕΡΑ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ, η ΔΕΛΤΑ (φυσικοί χυμοί), η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (μπισκότα, δημητριακά), και ο πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Κοτόπουλα Άρτας. Υποστηρικτές της εκδήλωσης οι: κάβα ποτών Καραβίδας Ο.Ε., ταβέρνα Dolphin  στη Βασιλική Λευκάδας, αρτοποιείο -ζαχαροπλαστείο Καλαμπόκης στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας, κρεοπωλείο Λαμπρούσης στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας, η εταιρία DiMel Cut, το κατάστημα 34 Bike Shop, το κατάστημα Σιώρος στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας κ.ά.
Την παραμονή του 3ου ACHERON MTB & MTRUN, το Σάββατο 12 Αυγούστου το βράδυ στις όχθες του ποταμού Αχέροντα στο Πολυστάφυλο θα διοργανωθεί το 9ο ACHERON RIVER PARTY. Μία εκδήλωση που έχει καθιερωθεί και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της νεολαίας της Ηπείρου και όχι μόνο. Πρόκειται για το απόλυτο εναλλακτικό παραποτάμιο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού για την Ήπειρο το οποίο διοργανώνεται στη θέση “Ρόγγι” κοντά στην παλαιά σκιαδιώτικη δέση και είναι βέβαιο ότι αξίζει κανείς να απολαύσει.

*Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τη συμμετοχή στο 3o ACHERON MTB & MTRUN οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον συντονιστή των αγώνων κ. Καρζή Κώστα στο τηλ. 6977 356003. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου