Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Αυγούστου 01, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με την παρουσία της ιστορικού τέχνης Αννίτας Πατσουράκη έπεσε η αυλαία της έκθεσης "Ο σμιλευτής χρόνος"


Με την παρουσία της ιστορικού τέχνης Αννίτας Πατσουράκη έπεσε η αυλαία της έκθεσης "Ο σμιλευτής χρόνος" που για έναν περίπου μήνα φιλοξενήθηκε στον χώρο του Ναυτικού Μουσείου Πρέβεζας και αποτέλεσε το καλλιτεχνικό γεγονός του καλοκαιριού στην πόλη.


Όπως επισήμανε η κυρία Πατσουράκη η έκθεση "Ο σμιλευτής χρόνος" είναι μια πολύπλευρη εικαστική πρόταση και προσέγγιση, μια νέα δημιουργική οπτική και καλλιτεχνική έκφραση, που αποδόθηκε μέσω μιας γόνιμης και εποικοδομητικής συνεργασίας τριών δημιουργών που οι σκέψεις τους ταυτίστηκαν, το πνεύμα τους πλησίασε και εισχώρησαν, ενσωματώθηκαν ο ένας στον άλλον.

Η θεματολογία της έκθεσης επικεντρώνεται σε σημαντικά ερωτήματα της ζωής που δημιουργούνται μέσα στην πορεία του χρόνου, της μνήμης και των συναισθημάτων. "Ο σμιλευτής χρόνος" όπως τόνισε η κ. Πατσουράκη "μέσα από προσωπική ενδοσκόπση, εσωτερική αναζήτηση και πνευματική εξέλιξη, ζυμώνει ιδέες και ανησυχίες..."



Με γνώμονα αυτές τις "ανησυχίες" ο σμιλευτής χρόνος θα ταξιδέψει στα Τρίκαλα, στα Γιάννενα, στην Αθήνα και όπου αλλού προσκληθεί και ευχαριστεί όλους εσάς που βοηθήσατε να υλοποιηθεί αυτή η έκθεση, καθώς και όλους εσάς που με την παρουσία σας και τα σχόλια σας μας ενθαρρύνατε να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου