Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Αυγούστου 22, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αντιπροσωπεία της δημοτικής κίνησης «Ανάπτυξη Τώρα», συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ.Γιαμά


Συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννη Γιαμά, είχε αντιπροσωπεία της δημοτικής κίνησης «Ανάπτυξη Τώρα», αποτελούμενη από τους Αμάραντο Αναστάσιο, Νίτσα Γεώργιο, Πουλίση Άγγελο, Στύλο Ιωσήφ, Τσουμελέκα Γεώργιο και Χρηστάκη Χρήστο.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ενημέρωσης που κάνει η δημοτική κίνηση προς όλους τους φορείς, για την αναπτυξιακή πρόταση που έχει ήδη καταθέσει στην τοπική κοινωνία, επιδιώκοντας την ευρύτερη συναίνεση και την ενεργή συμμετοχή.   
                  
 Πληροφορήσαμε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, για τα τρία σκέλη της πρότασης, στα οποία ζητάμε τη συμμετοχή των Πολιτών :

1.Άμεσο αποχαρακτηρισμό από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) των εκτάσεων που βρίσκονται αριστερά από τον νέο άξονα (δρόμο) εξόδου της Πρέβεζας μέχρι και το Μονολίθι.

2.Προτείνουμε προς το δημοτικό συμβούλιο να χαρακτηρίσει τις εκτάσεις αυτές ως τουριστική ζώνη ( με πρόκριμα την κατασκευή ξενοδοχείων - ενοικιαζόμενων δωματίων.

3.Να καταρτιστεί Ειδική μελέτη  – πρόταση, από την πολεοδομία του δήμου, την  αρχιτεκτονική επιτροπή της Περιφέρειας  και τη  ΛΓ’ Εφορίας Αρχαιοτήτων, περί τις εξωτερικές όψεις των προς ανέγερση οικοδομημάτων ώστε να δένουν με το αρχαιολογικό πάρκο και την περιοχή γενικότερα.                                                                                                                           
Η αντιπροσωπεία της κίνησης, ζήτησε από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου να γίνει ενημέρωση στα μέλη του φορέα, ώστε να γίνουν κοινωνοί της αναπτυξιακής πρότασης.    
 
Με μεγάλη χαρά, θα περιμένουμε την ενεργή συμμετοχή τους, στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση όπως και στη συλλογή υπογραφών που ήδη έχει ξεκινήσει. Πληροφορήσαμε τον κ. Γιαμά ότι έχουμε καταθέσει αίτημα προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας, ώστε να τεθεί προς συζήτηση η πρότασή μας, στην πρώτη συνεδρίαση του Οκτωβρίου.  

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, αφού μας ευχαρίστησε για την παρουσία μας και την ενημέρωση που του παρείχαμε, μας συνεχάρη που μέσα σε περίοδο διακοπών και μεσούσης της κρίσης, καταθέσαμε αναπτυξιακή πρόταση, η οποία θα αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.

Ο κ. Γιαμάς χαρακτήρισε την πρότασή μας άκρως αναπτυξιακή, έθεσε τον εαυτό του στην διάθεσή της οργανωτικής επιτροπής για τον κοινό μας αγώνα, ώστε να συμβάλλει και ο ίδιος τα μέγιστα, στην επίτευξη του μεγάλου στόχου.   

Κατά τον επίλογο της συνάντησής μας, παραδώσαμε στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, το έντυπο της συλλογής υπογραφών, ώστε να διανεμηθεί στη διοίκηση και σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου και ανανεώσαμε το ραντεβού μας,  για τις επόμενες δράσεις που θα προκύψουν μελλοντικά.

Θέλουμε δημόσια, να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου για την εποικοδομητική μας συνάντηση.  

Το επόμενο διάστημα θα πυκνώσουμε τις επαφές μας και με άλλους εκπροσώπους φορέων. Παράλληλα, να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι τις επόμενες μέρες, θα τρέχει η ηλεκτρονική δημοσκόπηση επί της πρότασης, ενώ σε πολλά σημεία του δήμου μας θα μπορούν να προμηθευτούν  το έντυπο συλλογής υπογραφών.

ΠΡΕΒΕΖΑ 21/08/2017




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου