Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 02, 2017

Ανακοίνωση για την παράδοση της Ιόνιας Οδού


Η παράδοση την Πέμπτη 3 Αυγούστου στην κυκλοφορία του τμήματος Πέρδικα- κόμβος Εγνατίας της Ιόνιας οδού, πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με τη σήμανση/ καθοδήγηση των οχημάτων που κατευθύνονται προς Ιωάννινα και Αλβανία,να εξέρχονται στον κόμβο Αβγού, ή να βρεθεί άμεσα τρόπος ώστε να συνεχιστεί ο οδικός άξονας στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.


Η Περιφέρεια Ηπείρου, έγκαιρα και ύστερα από συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών και το Τμήμα Τροχαίας, είχε επισημάνει το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί στην έξοδο της Εγνατίας προς Ιωάννινα, από την υπερφόρτωση της με μεγάλο αριθμό οχημάτων.

Τον ίδιο προβληματισμό έθεσε ο Περιφερειάρχης στην πρόσφατη συνάντηση που είχε στο Μενίδι,  στον Υπουργό και στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, οι οποίοι έδειξαν να κατανοούν το πρόβλημα, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν δόθηκαν σχετικές οδηγίες.  


Απευθύνουμε δημόσια έκκληση, ώστε έστω και την τελευταία στιγμή να επικρατήσει η κοινή λογική και να μη μετατραπεί σε μαρτύριο η έξοδος των χιλιάδων οχημάτων προς Ιωάννινα- Αλβανία στον κόμβο της Εγνατίας Οδού με την Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου