Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Αυγούστου 08, 2017

Συνελήφθησαν τρία άτομα - διαφορετικές περιπτώσεις- σε Πρέβεζα κ Πάργα για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός στην Πάργα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (07-08-2017) το μεσημέρι στην Πάργα Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, στην κατοχή του 27χρονου καθώς και στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
·         οχτώ συσκευασίες που περιείχαν MDMA (μεθαμφεταμίνη), συνολικού βάρους (4) γραμμαρίων
·         τρείς συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (48,2) γραμμαρίων
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Συνελήφθη, χθες (07-08-2017) το μεσημέρι στο 14ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (5) γραμμαρίων.

Συνελήφθη, προχθές (06-08-2017) το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου