Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 23, 2017

Πιο κόλλημα ακόμη και από την Coca Cola το νέο κόμμα που βρίσκεται στα σκαριά


Kαταρρέουν δημοσκοπικά Τσίπρας και Μητσοτάκης λίγους μήνες πριν το 2018


Πιο δυνατό, πιο διεισδυτικό, πιο κόλλημα ακόμη και από την Coca Cola θα είναι το νέο κόμμα που βρίσκεται στα σκαριά. Πρόκειται για κόμμα Νέας Τεχνολογίας που αντίστοιχό του δεν έχει υπάρξει στην Ελλάδα και το οποίο δεν θα είναι τίποτε λιγότερο και μικρότερο από μια σαρωτική αστική επανάσταση του αυτονόητου ενάντια στην δικτατορία του Κρατισμού, ενάντια στη Θεοκρατία των ρασοφόρων του Σκότους αλλά και ενάντια στην δικτατορία των ηλιθίων οι οποίοι δεν θα έχουν πλέον το δικαίωμα να ψηφίζουν.
Κι αυτό ενώ καταρρέουν δημοσκοπικά Τσίπρας και Μητσοτάκης λίγους μήνες πριν το 2018 που είναι προεκλογική χρονιά.
Οι πρόσφατες φωτιές κατέδειξαν την ανεπάρκεια των επιτελείων τους αλλά και την ηγετική ένδεια των ιδίων.
Μάλιστα το “επιτελείο” Μητσοτάκη δεν είναι παρά ένα καταγέλαστο ανέκδοτο μια και δεν μπόρεσαν ούτε καν να έχουν παρουσία στον τόπο της μάχης. Είναι τόσο ανεπαρκείς που ο Τσίπρας διέκοψε τις διακοπές του, πήρε ένα ελικόπτερο και κέρδισε τις επικοινωνιακές εντυπώσεις αφήνοντας τον Μητσοτάκη στο έλεος του Βορίδη, του Κικίλια και του κάθε μπαγλαμά της Πειραιώς.
Το γεγονός ότι ο Τσίπρας κέρδισε τις εντυπώσεις δεν σημαίνει τίποτε σε μια φλεγόμενη χώρα με τους ολιγάρχες να οργιάζουν και τον πρωθυπουργό να υποδύεται τον τροχονόμο της διαπλοκής. Ενας ρόλος στον οποίο μας έχουν συνηθίσει οι μοιραίοι πρωθυπουργοί μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις αυτή τη στιγμή η ΝΔ βρίσκεται στο 22% και ο Σύριζα στο 19%.
Στο μεταξύ το ΠΑΣΟΚ της Φώφης είναι ένα περιφερόμενος θίασος με τα στελέχη του να τα έχουν βρει εδώ και χρόνια με τους εγχώριους ολιγάρχες-μηντιάρχες και ως εκ τούτου αφήνουν αδιάφορο τον ελληνικό λαό. Είναι λοιπόν τώρα η ιδανική στιγμή για τον Ελληνα Μακρόν. Την προσωπικότητα εκείνη που θα ξεπεταχθεί από το φλεγόμενο πολιτικό τοπίο και θα γίνει ο Τσοκολάτας Καρνέισον που θα βγάλει την Λόλα Ελλάδα από τη φωτιά.
Ποιος Ελληνας μπορεί να παίξει νικηφόρα αυτόν τον ρόλο; Ποιος μπορεί να πείσει τους Ελληνες πολίτες ότι δεν είναι φυτευτός και εκλεκτός των Ελλήνων ολιγαρχών αλλά μια προσωπικότητα που έχει το σθένος να τα βάλει μαζί τους και να τεθεί επικεφαλής της αστικής επανάστασης που δεν έγινε ποτέ στην Κολομβία της Ευρώπης;
Πόσο κοντά βρισκόμαστε στην εμφάνιση ενός  ηγέτη με αυτά τα χαρακτηριστικά;
Πόσο ώριμοι έγιναν οι Ελληνες ψηφοφόροι στην διάρκεια της μεταπολίτευσης αλλά κυρίως των 7 μνημονιακών χρόνων που είδαν τόσες οδυνηρές απώλειες στις ζωές και τις περιουσίες τους; Θα είναι το κόμμα “17” αυτό που θα μπορούσε να συνεπάρει τους ψηφοφόρους και να κάνει την διαφορά;
Ο τίτλος “17”  είναι αναφορά στους σημερινούς εφήβους αλλά και μεγαλύτερους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες της κρίσης και πολλοί από αυτούς επιλέγουν τον δρόμο της ξενιτιάς.
Η φιλοδοξία του νέου κόμματος είναι αυτά τα παιδιά να βρουν κίνητρα να παραμείνουν στην Ελλάδα.
Οι αρχές του κόμματος είναι τόσο ανατρεπτικές που υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να προκαλέσει με το Καλημέρα αναταράξεις στην πολιτική ζωή του τόπου και στο παρηκμασμένο κομματικό τοπίο.
Από τις πιο χαρακτηριστικές Αρχές του νέου κόμματος είναι: H απόλυτη Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και το τσάκισμα της Γραφειοκρατίας πάνω στην οποία στηρίζεται το πελατειακό κράτος.
Οι επενδύσεις στην ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ως μονόδρομος για την εθνική επιβίωση. Ειδικά στους Τομείς της Παιδείας και της Αμυνας.
Μία από τις πολλές ανατρεπτικές διακηρύξεις του νέου κόμματος είναι η ριζική αναθεώρηση της βαρύτητας της ψήφου τόσο στις εθνικές και δημοτικές εκλογές όσο και στα δημοψηφίσματα.
Με απλά λόγια δεν θα προσμετράται το ίδιο η ψήφος όλων των πολιτών της χώρας και προς αποφυγή παρεξηγήσεων η ψήφος των οικονομικά ισχυρών δεν θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.
Κάθε 2 χρόνια οι πολίτες της χώρας θα καλούνται να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο από τις απαντήσεις στο οποίο θα βαθμολογούνται από το 1-5. Με την βαθμολογία αυτή θα προσέρχονται στην κάλπη και η ψήφος τους θα “μετράει” Χ1, Χ2, Χ3, Χ4 και Χ5 ανάλογα με τον βαθμό που έχουν πιάσει στο ερωτηματολόγιο-test.
Oσοι πολίτες επιθυμούν με την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών τους θα υπηρετούν χωρίς αμοιβή στο ελληνικό δημόσιο για δύο χρόνια. Θα έχουν μόνο δωρέαν σίτιση και οδοιπορικά. Οι ΑΡΙΣΤΟΙ θα βαθμολογούνται και ανάλογα με τις ανάγκες θα καλύπτουν τα κενά του Δημοσίου. Θα καταργηθεί η μονιμότητα σε όλες της βαθμίδες του Δημοσίου. Το Δημόσιο θα γίνει υπόθεση των Αρίστων.
kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου