Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Αυγούστου 10, 2017

Το Lichnos Camping & Apartments στην Πάργα, για άλλη μία φορά ανάμεσα στα κορυφαία κάμπινγκ της Ελλάδας !


Το βραβευμένο Lichnos Camping & Apartments στην Πάργα, για άλλη μία φορά βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία κάμπινγκ της Ελλάδας !


Σύμφωνα με τη Popaganda.gr το Lichnos Camping & Apartments συγκαταλέγεται σε εκείνα τα κάμπινγκ που κάποιος πρέπει να επισκεφτεί τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του. 


Τα καταπράσινα ελαιόδεντρα

Συγκεκριμένα για το βραβευμένο κάμπινγκ και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει αναφέρεται για "μια μεγάλη έκταση γεμάτη ελαιόδεντρα καταλήγει σε μια τεράστια παραλία με χοντρή λευκή άμμο και μπλε κρυστάλλινα νερά. Κοντά στην Πάργα, βρίσκεται η παραλία Λύχνος και το ομώνυμο camping. Σε μια κατάφυτη πλαγιά, δίπλα στο κύμα, ο Λύχνος έχει πανοραμική θέα στη θάλασσα και στα ψηλότερα σημεία της πλαγιάς, υπάρχουν και studios, που περιβάλλονται επίσης, από ελιές και λεμονιές, για όσους θέλουν τη φύση αλλά και την άνεσή τους. Η θέα στο Ιόνιο πέλαγος είναι μοναδική με έναν πορφυρό βράχο να ξεπροβάλλει στο βάθος και πιο πέρα θαλάσσιες σπηλιές, όπως αυτή της Αφροδίτης. Με ορμητήριο το Lichnos Camping, μπορείτε να οργανώστε αποδράσεις και στη γύρω περιοχή. Τα αρχαιολογικά μνημεία της Νικόπολης, της Δωδώνης, της Κασσώπης, του Νεκρομαντείου, η πόλη της Πάργας με τα κάστρα και τα πανηγύρια της κι ο ποταμός Αχέροντας είναι όλα ισχυροί πόλοι έλξης σε μικρή απόσταση. Εποχιακοί άνεμοι δροσίζουν την περιοχή και δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για surfing και άλλα θαλάσσια αθλήματα."  

Απόσταση από την παραλία: Μπροστά στο camping

Από την Πάργα: 3 χλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου