Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Αυγούστου 18, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η συμπλοκή δύο ομάδων ατόμων, έσπειρε τον τρόμο τα ξημερώματα στην παραλιακή της πόλης - Τι περιγράφει καταστηματάρχης στο PrevezaBest που έζησε τον τρόμο


Άγριος καυγάς ξέσπασε στις 2:30 ξημερώματα Παρασκευής σε κατάστημα στην παραλιακή της Πρέβεζας.


Σύμφωνα με την μαρτυρία του καταστηματάρχη, δύο ομάδες αποτελούμενες η κάθε μια από 5-6 άτομα και νεαρής ηλικίας, ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά μεταξύ τους που είχε ως αποτέλεσμα να σπείρει τον πανικό σε γειτονικά καταστήματα. Ενδεικτική είναι η μαρτυρία καταστηματάρχη που επικοινώνησε με το PrevezaBest και μας περιέγραψε τα όσα συνέβησαν.

"Πέταγαν τασάκια γυάλινα όπου έβρισκαν, σε αμάξια, στην πλατεία, μπροστά στο κατάστημα μου. Ευτυχώς δε χτύπησε κάποιος σοβαρά παρά μόνο μικτά κοψίματα στα πόδια. Προσωπικό και πελάτες μας εγκλώβισαν μέσα στο μαγαζί, ενώ πετούσαν όπου έβρισκαν ποτήρια. Τους βγάλαμε έξω από το κατάστημα όπου σ'αυτό βοήθησαν παρέες ντόπιων ενώ στο άκουσμα ότι καλέσαμε την αστυνομία, οι ταραξίες σκόρπισαν στους γύρω δρόμους . Αν δεν υπήρχαν παρέες Πρεβεζάνων στο μαγαζί θα τα σπάγανε όλα, αλλά θα χτυπούσαν και άνθρωπο σοβαρά...", καταλήγει ο καταστηματάρχης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου