Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2017

Φώφη Γεννηματά από την Πρέβεζα "Η μαζική συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές, θα δυναμώσει τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη"


Με ενθουσιασμό έγινε δεκτή σε παραλιακή καφετέρια της Πρέβεζας η Επικεφαλής και υποψήφια πρόεδρος της ΔΗ. ΣΥ. κ Φώφη Γεννηματά.

Παρ΄ότι η κ. Γεννηματα έφτασε στο χώρο της συγκέντρωσης με καθυστέρηση , οι φίλοι και τα μέλη της παράταξής της την περίμεναν για να την χαιρετίσουν, να βγάλουν μια φωτογραφία  μαζί της και βεβαίως να της ευχηθούν καλή επιτυχία.


Η κ. Γεννηματά στο σύντομο χαιρετισμό της κάλεσε όλους τους φίλους της Δημοκρατικής παράταξης να πάρουν μέρος στις εκλογικές διαδικασίες στις 5 Νοέμβρη τονίζοντας χαρακτηριστικά  ότι " ... η μαζική  συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές , θα δυναμώσει τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη και θα αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς που είναι απαραίτητοι για το μέλλον της χώρας...".

Η επικεφαλής της ΔΗΣΥ , είχε όμως πριν την συγκέντρωση και μία επίσκεψη με ιδιαίτερο συμβολισμό , αποδεικνύοντας τις ιδιαίτερες ευαισθησίες της..

Συγκεκριμένα η κ. Γεννηματά επισκέφθηκε το σύλλογο ΑΜΕΑ "Η ΕΛΠΙΔΑ" και είχε μία σύντομη συνομιλία με τα μέλη του συλλόγου, δείτε ΕΔΩ




Τα μέλη του ΔΣ την ευχαρίστησαν και την κάλεσαν να στηρίξει τα δίκαια αιτήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου