Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 18, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ανακοινώσεις για τη βεβήλωση του μνημείου στην Παργινόσκαλα


Η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη βεβήλωση, από φασιστοειδή, του μνημείου των εκτελεσμένων ανταρτοεπονιτών και ΕΑΜιτών στην Παργινόσκαλα. 


Τα φασιστοειδή, που τόλμησαν δρώντας θρασύδειλα μέσα στο σκοτάδι να λερώσουν το μνημείο των ηρώων του εργατικού λαϊκού κινήματος, δεν μπορούν να ησυχάσουν γιατί μια χούφτα από παιδιά ύστερα από 73 χρόνια αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για το μέλλον!  

Δεν μπορούν να ησυχάσουν στην ιδέα ότι το ΚΚΕ εδώ και 100 χρόνια σχεδόν εξακολουθεί να οργανώνει την πάλη του λαού ενάντια στο κεφάλαιο, την πάλη κατά των αφεντικών τους, κατά των καπιταλιστών, στο δρόμο για τη Λαϊκή Εξουσία.

Πλανώνται πλάνην οικτράν, εάν πιστεύουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα κάμψουν το ηθικό και θα τρομοκρατήσουν τους κομμουνιστές και το λαϊκό κίνημα.

Και άλλοτε προσπάθησαν να βεβηλώσουν το μνημείο αλλά οι εργαζόμενοι της Πρέβεζας μαζί με το κόμμα τους το αποκατέστησαν και το έφτιαξαν καλύτερο. Έτσι και σήμερα οι προσπάθεια των φασιστοειδών να αμαυρώσουν τον εορτασμό της επετείου για τις εκτελέσεις έπεσε στο κενό. Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ αποκατέστησαν το μνημείο  προκειμένου να είναι εγκαίρως έτοιμο για τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των ηρώων!


Η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία, με τη δράση τους μέσα από το λαϊκό κίνημα, στους αγώνες που αναπτύσσονται καθημερινά, να δώσουν απάντηση στους νοσταλγούς του φασισμού, να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν. Μόνο το οργανωμένο εργατικό - λαϊκό κίνημα μπορεί να τσακίσει το φασισμό μαζί με το σύστημα που τον γεννά. 

Καταδικάζουμε τη βεβήλωση του μνημείου της παργινόσκαλας

Τα φασιστοειδή ξεμύτισαν βγήκαν από τα λαγούμια και τις τρύπες τους.
Τα λαγούμια και οι τρύπες ταιριάζουν σε αυτούς που ψάχνουν την εύκολη «λεία» και που επιτίθενται πολλοί εναντίον ενός, που φοβούνται το φως της ημέρας και που τρέμουν τον οργανωμένο και αγωνιζόμενο λαό.

Όσο κι αν προσπαθούν, Χρυσή Αυγή και άλλα φασιστικά παραμάγαζα, να σπείρουν τον τρόμο δεν πρόκειται να τα καταφέρουν

Η απάντηση σε όλους αυτούς, θα δοθεί στο δρόμο, μέρα μεσημέρι, με τους αγώνες του εργατικού και λαϊκού κινήματος ενάντια στο φασισμό και την εξαθλίωση, ενάντια στις κυβερνήσεις των μνημονίων, την ΕΕ και το κεφάλαιο που γεννούν τη φτώχεια, την ανεργία και την προσφυγιά.

νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση
Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
οργανώσεις βάσης Πρέβεζας
συμμετέχουν στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου