Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΠΑΣ Πρέβεζα - Παρουσίαση χορηγών και φανέλας


Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν στο Boutique Hotel Dioni το απόγευμα της Τετάρτης, 20/9/2017, τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΣ Πρέβεζα, κάνοντας έναν απολογισμό των μέχρι τώρα ενεργειών της και αναλύοντας το σχεδιασμό που έχει γίνει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.


Παρουσιάστηκαν επίσης στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου η βασική εμφάνιση του συλλόγου για τη σεζόν 2017-2018, την οποία επέλεξαν με ψηφοφορία οι φίλαθλοι της ομάδας και οι βασικοί χορηγοί, ενώ δεν έλειψαν και τα παράπονα για τη μη τήρηση δεσμεύσεων από πλευράς δημοτικής αρχής για τις βελτιώσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Τη διοίκηση εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα Γιώργος Μπόκιας, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Κουτρούμπας, ο Ταμίας Θωμάς Πεπόνης, ο Γενικός Αρχηγός Τάσος Αμάραντος και το μέλος του Δ.Σ. Θοδωρής Πετρόπουλος. Το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησαν οι Κώστας Δημουλιάς, Νίκος Μπόμπορης, Δημήτρης Κώτσης και Νίκος Λεόπουλος, ενώ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι κ.κ. Σιάννης, Κατσανάκης.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μπόκιας ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: «Είχαμε πει και με το ξεκίνημά μας ως νέα διοίκηση, αλλά και με την έναρξη της προετοιμασίας ότι προσπαθούμε να κάνουμε μία νέα αρχή σε πολλά επίπεδα. Πρώτη προτεραιότητα για εμάς είναι να βάλουμε μία τάξη στα διοικητικά πράγματα της ομάδας. Υπάρχει μία πολύ καλή και αγαστή συνεργασία μεταξύ των μελών του Δ.Σ. και αυτό φέρνει ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα, το οποίο εισπράττει ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε και να είμαστε κοντά στην ομάδα. Αφιερώνουμε πολύ χρόνο, θέλουμε πολύ να το κάνουμε και πιστεύω πως θα το κάνουμε με επιτυχία.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία μας. Στις 31 Ιουλίου όλα τα παιδιά έδωσαν το ‘’παρών’’ στην προσπάθεια που κάναμε με τον Άγγελο Μπέκα και το προπονητικό team. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κάνουν και το τεχνικό team. Αντιλαμβάνονται και την προσπάθεια που κάνουμε εμείς και νομίζω ότι και ο κόσμος το αντιλαμβάνεται αυτό. Αυτή είναι η ουσία. Όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλό αυτής της ομάδας.

Υπάρχει μία ροή πραγμάτων, η οποία πηγαίνει στο δρόμο που θα έπρεπε. Συμμέτοχους θέλουμε όλους και οφείλω να ομολογήσω ότι έχουμε την κοινωνία της Πρέβεζας δίπλα μας και μας δίνει κουράγιο αυτό, αλλά μας γεμίζει και ευθύνες. Ύστερα από όλα αυτά που έχει περάσει η ομάδα τα τελευταία χρόνια τα δύσκολα, ο κόσμος στέκεται δίπλα της, ελπίζει και θεωρεί ότι η προσπάθεια αυτή που γίνεται είναι αξιόλογη. Δίπλα στην ομάδα, τους ποδοσφαιριστές, αλλά κι εμάς».

Έκανε στη συνέχεια ειδική αναφορά στους βετεράνους ποδοσφαιριστές της ομάδας και στο πόσο σημαντικό είναι που βρίσκονται δίπλα στη νέα αυτή προσπάθεια και πρόσθεσε:

«Οι φίλαθλοι είναι η βάση, η ιστορία και τα θεμέλια αυτής της ομάδας. Οι φίλαθλοι είναι αυτοί που την έχουν στηρίξει στα δύσκολα, που αγαπάνε την ομάδα, που δείχνουν την πίστη τους και αυτοί για τους οποίους γίνονται όλα αυτά. Δείχνουν την αγάπη τους, είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν. Θέλουμε να ξέρουν ότι κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, όλοι στο Δ.Σ., στην ομάδα και το προπονητικό team, για τους ανταμείψουμε».

Ο κ. Μπόκιας στάθηκε ιδιαίτερα και ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες που υλικά και ηθικά στέκονται αρωγοί στη νέα προσπάθεια του ΠΑΣ Πρέβεζα και δηλώνουν την αγάπη τους για την ομάδα. Αναφέρθηκε στο Marketing Plan και το στρατηγικό σχεδιασμό που έκανε η ομάδα από το καλοκαίρι, ξεκινώντας μία οργανωμένη αθλητικά προσπάθεια, με νέο site, δυναμική δουλειά στην επικοινωνία και το marketing και παρουσίασε τους βασικούς χορηγούς της ομάδας, όπως αυτοί διαβαθμίζονται μέσο του Marketing Plan του σωματείου και έχουν ως εξής:

Χρυσός Χορηγός: Εργαστήριο Μπουγάτσας Donald
Μεγάλος Χορηγός: Πηγές Κωστηλάτας
Ο Χρυσός και ο Μεγάλος Χορηγός θα εμφανίζονται και στη φανέλα της ομάδας.
ΧορηγοίOnirome Έπιπλο Κίτσος
Στύλος Irrigation
Γεύση και Άρωμα
Η επιχείρηση του μηχανικού κου Φατούρου
Η επιχείρηση του κ. Δημήτρη Αναστασόπουλου
Η επιχείρηση του κ. Ανδρέα Αναστασόπουλου
Katsanos Energy
Polis Market.

Θα υπάρχουν και πολλοί υποστηρικτές, αλλά και μερικοί ακόμη χορηγοί εντός των επόμενων ημερών, οι οποίοι και θα ανακοινωθούν.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ στάθηκε και στην πρωτοβουλία που αποφάσισε να πάρει η ομάδα, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. και αφορά τη διάθεση μέρους των εσόδων από τα εισιτήρια στην αναμέτρηση πρωταθλήματος του Σαββάτου με το Θρίαμβο Λούρου, στην οικογένεια του μικρού Αλέξανδρου από την Πρέβεζα, που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Γενικός Αρχηγός του ΠΑΣ Πρέβεζα Τάσος Αμάραντος, ευχαρίστησε το Γιώργο Νάτση και το Δημήτρη Ντοματά για τη βοήθεια στο τεχνικό επιτελείο και τους Φώτη Ντίνο και Κώστα Αμάραντο που «έτρεξαν» το θέμα των δελτίων, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Έδωσε ευχαριστίες στους κ.κ. Χατζάρα και Κατσανάκη για τη συνεργασία  στο γήπεδο «Αθανασία Τσουμελέκα», αλλά και στο φροντιστή της ομάδας Σπύρο Λίτο, αλλά εξέφρασε και ένα παράπονο: «Βρεθήκαμε με τη δημοτική αρχή, αλλά παρατηρείται μία κωλυσιεργία σε αυτά που είπαμε. Καλώ δημόσια το Δήμαρχο να προχωρήσει τις εργασίες στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας, το οποίο έχει μείνει πίσω και είναι σε κάποια χάλια. Είναι κρίμα».

Το λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Κουτρούμπας και είπε: «Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε όλοι μαζί, είχαμε πει ότι θα κάναμε μία προσπάθεια και ότι θα βάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας, αυτή η προσπάθεια να πάει καλά. Χωρίς να πούμε κάτι παραπάνω. Τα θετικά βήματα είναι πως μαζευτήκαμε μία ομάδα ανθρώπων και βάλαμε κάτω την κοινή λογική και τα κοινά θέλω να πάει αυτή η ομάδα μπροστά και να βγει από την αφάνεια, που διάφορες συνθήκες την είχαν οδηγήσει εκεί. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα.

Το δεύτερο και είναι θετικό, είναι ότι άρχισε να κερδίζεται η εμπιστοσύνη από κάποιους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα ξεκίνησε σωστά την προετοιμασία της.

Όλοι σε αυτό το Δ.Σ. έχουμε την ίδια φωνή και παρουσία μέσα στην ομάδα. Απλώς έχουμε μοιράσει ρόλους. Πήραμε εμπιστοσύνη από τους επιχειρηματίες και από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται εμπορικά στο Νομό Πρέβεζας. Άρχισαν να βλέπουν θετικά την προσπάθεια αυτή που γίνεται. Άρχισαν να μας βοηθούν υλικά και ηθικά.

Το τρίτο που θέλουμε να πετύχουμε είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των φιλάθλων μας και ο κόσμος να γεμίσει και πάλι το γήπεδο. Αυτό σε μεγάλο κομμάτι θα εξαρτηθεί και από το αγωνιστικό πρόσωπο που θα δείξουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και στο τεχνικό team. Γίνεται σημαντική προσπάθεια και θα φανεί στο γήπεδο.

Θέλουμε να πάει καλά η ομάδα. Το πόσο καλά θα πάει, θα το δείξει το τέλος».
Αναφορά έγινε και στα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας. Η τιμή της κάρτας διαρκείας είναι 30 ευρώ και διατίθεται στα παρακάτω καταστήματα:

Diem Espresso Bar (ΒασΜπάλκου 6 και ΕλΒενιζέλου, παραλία Πρέβεζας)
Coffee Island (Λεωφ. Ειρήνης 98)

Πληροφορίες και κάρτες διαρκείας των αγώνων του ΠΑΣ Πρέβεζα, μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι και στα τηλέφωνα 6948943035 (Γιώργος Μπόκιας), 6974034886 (Βασίλης Κουτρούμπας).

Ακολούθως έγινε η παρουσίαση της φανέλας της ομάδας από την αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών.

*Δείτε βίντεο από ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου στο επίσημο profile της ομάδας στο facebook: ΠΑΣ Πρέβεζα - PAS Preveza

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου