Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Οκτωβρίου 17, 2017

Πρεβεζάνικες Επιχειρήσεις στην Διεθνή Έκθεση "Anuga"


Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά! Αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος και τολμηρός, αυτός που αξίζει να ονομάζεται και πρωτοπόρος!

Η ANUGA αποτελεί τον πλέον αξιοσέβαστο θεσμό στον χώρο των Τροφίμων & Ποτών, σε παγκόσμιο επίπεδο! Είναι η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση του είδους, κι αφορά στην συνάντηση, παρουσίαση και προβολή των κορυφαίων προϊόντων του κόσμου και των επιχειρήσεων παραγωγής και διακινήσεώς τους, διεξάγεται δε στην Κολωνία της Γερμανίας κάθε δύο χρόνια και επί μία σχεδόν εβδομάδα! Τα ήδη εκδοθέντα στατιστικά της φετινής διοργανώσεως (τα οποία επίσης υποδηλώνουν μία μεγέθυνση κατά 20%+ σε σχέση με το 2015) αποδεικνύουν το μεγαλειώδες του πράγματος: Στους χώρους των 284.000 τ.μ. των 12 γιγαντιαίων περιπτέρων, 170.000 εμπορικοί επισκέπτες - 43.000 Γερμανοί ή 25% - από 198 χώρες συναντήθηκαν με 7.405 εκθέτες, 716 από την Γερμανία - ή 9,7% - και 6.689 από 107 διαφορετικές χώρες!
Σε αυτό το εντυπωσιακό εμπορικό κι επιχειρηματικό φόρουμ με την παγκόσμια εμβέλεια, δύο επιχειρήσεις διακεκριμένων προϊόντων από την Πρέβεζα, το ΟΥΖΟ ΡΟΥΜΠΟΥ & το ΜΕΛΙ ΚΑΛΔΑΝΗ, και ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στα τοπικά χρονικά, τόλμησαν την υπέρβαση, με την θερμή συμπαράσταση της Περιφέρειας Ηπείρου, συμμετέχοντας ως οι πρώτοι εκ Πρεβέζης Εκθέτες! Κι όχι μόνο ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση με τρόπο αξιοθαύμαστο, αλλά με την παρουσία τους, και πέραν της όποιας εμπορικής επιτυχίας, για πολλοστή φορά αναδείχθηκαν άξιοι πρεσβευτές για την προβολή της Πρέβεζας και της περιοχής, στο ύψιστο δυνατό επίπεδο, ως προς την ποσότητα και την ποιότητα των αποδεκτών του μηνύματος!
Για ακόμη μία φορά η υψηλή ποιότητα των τοπικών προϊόντων, η μεθοδική εργασία και η παροιμειώδης ηπειρωτική επιχειρηματικότητα θριάμβευσαν, φέρνοντας την Πρέβεζα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας κι αποδεικνύοντας πως το κλειδί για την ανάπτυξη είναι η εξωστρέφεια με τον ορθό τρόπο!
Ευχή κι ελπίδα όλων, τον Οκτώβριο του 2019 να μπορούμε να απολαύσουμε την παρουσία περισσότερων τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων από την Πρέβεζα στην ANUGA 2019! Η αρχή έγινε, αναμένεται πλέον η ακόμη καλύτερη συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου