Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2017

Η Βαρβάρα Ζαντραβέλη περιφερειακή πρεσβευτής εθελοντικού σώματος για τα σχολεία Πρέβεζας, Άρτας, Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας


Η Βαρβάρα Ζαντραβέλη διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας ορίστηκε από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, ως περιφερειακή πρεσβευτής εθελοντικού σώματος στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής eTwinning για τα σχ.έτη 2017-18 και 2018-19 για τα σχολεία της Πρέβεζας, της Άρτας, των Ιωαννίνων και της Ηγουμενίτσας.


Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία προσφέρει μία πλατφόρμα για το προσωπικό (εκπαιδευτικούς, διευθυντές, βιβλιοθηκάριους, κ.λ.π.) που εργάζεται σε σχολείο, σε μία από τις Eυρωπαϊκές χώρες, που λαμβάνουν μέρος, για να επικοινωνούν, να συνεργάζονται, να διεξάγουν έργα, να μοιράζονται και, με λίγα λόγια, να αισθάνονται και να αποτελούν μέρος της πιο συναρπαστικής κοινότητας εκμάθησης της Ευρώπης. Το eTwinning προάγει τη συνεργασία των σχολείων στην Ευρώπη μέσω της χρήσης των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) παρέχοντας υποστήριξη, εργαλεία και υπηρεσίες για σχολεία. Το eTwinning προσφέρει επίσης ευκαιρίες δωρεάν και συνεχούς Επαγγελματικής Ανάπτυξης μέσω διαδικτύου για εκπαιδευτικούς.


Δημοτική Ραδιοφωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου