Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Οκτωβρίου 18, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παραχώρηση αιγιαλού για το βιολογικό καθαρισμό της παράκτιας ζώνης



Την παραχώρηση στην Περιφέρεια Ηπείρου του δικαιώματος χρήσης τμημάτων Αιγιαλού και Παραλίας στην περιοχή "Λεύκα" του Τ.Κ. Καστροσυκιάς της ΔΕ Ζαλόγγου, του Δήμου Πρέβεζας για την εκτέλεση του έργου «Συλλογή, Μεταφορά και Επεξεργασία λυμάτων του πρώην Δήμου Ζαλόγγου (νυν Δήμος Πρέβεζας) και οικισμών Λούτσας & παραλίας Λούτσας Δήμου Πάργας Περιφέρειας Ηπείρου» ενέκρινε με απόφασή της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.

Η εν λόγω παραχώρηση γίνεται με σκοπό την εκτέλεση του έργου του βιολογικού καθαρισμού, ενώ οι σημαντικότερες προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες γίνεται η παραχώρηση είναι :

Ο χώρος στον οποίο θα εκτελεστούν τα έργα να παραμείνει κοινόχρηστος, να διατηρηθεί η ασφαλής πρόσβαση από και προς τη θάλασσα και να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα από όλους τους πολίτες. 

Επίσης να μην δημιουργούνται προβλήματα λειτουργίας και ασφαλείας ναυσιπλοΐας, ρύπανσης περιβάλλοντος, πρόκλησης ατυχημάτων στους χερσαίους και θαλάσσιους χώρους. 

Το χερσαίο τμήμα του αγωγού, το διερχόμενο από τον χώρο του Αιγιαλού και Παραλίας θα τοποθετηθεί εντός σκάμματος, ενώ θα ακολουθήσει αποκατάσταση του εδάφους.


Δημοτική Ραδιοφωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου