Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Οκτωβρίου 22, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον δίχρονο Βαγγέλη


Μια σπουδαία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 21/9 στο κλειστό γυμναστήριο Πρέβεζας, ένας πραγματικός αγώνας αγάπης που σκοπό είχε την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας, του μόλις δυο ετών Βαγγέλη Παπαβασιλείου, ο οποίος δίνει τον δικό του αγώνα ζωής.

Έτσι, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, στα πλαίσια των κοινωνικών της δράσεων διοργάνωσε αυτόν τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, στον οποίο η ομάδα Βετεράνων του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε έναν 40λεπτο αγώνα με την ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και με τους βετεράνους του Σ.Κ Νικόπολης Πρέβεζας.















































Μεγάλα ονόματα που λάμπρυναν με την παρουσία τους τα γήπεδα του μπάσκετ, όπως, Καμπούρης Αργύρης, Διαμαντόπουλος Γιώργος Δορκοφίκης Περικλής , Ντούσαν Βούκτσεβιτς, Ντάκουλας  Βασίλης και αρκετοί άλλοι, έδωσαν μια ξεχωριστή νότα και τίμησαν με την παρουσία τους για να στηρίξουν την προσπάθεια στην οποία συνέβαλαν πολλοί πολίτες της Πρέβεζας μικροί και μεγάλοι.

Από την ομάδα βετεράνων δημοπρατήθηκαν μπλούζες παικτών της ομάδας και κληρωθούν μπάλες μπάσκετ με τις υπογραφές των παικτών οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα θα μοιράσουν αυτόγραφα.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων o Δήμαρχος κ.Μπαίλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ.Σιόρεντας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ντίτσος, Παππάς, αλλά και ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Ηπείρου, Ζώης Μαργέλης. 

Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου.



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου