Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Οκτωβρίου 14, 2017

Συνδιάσκεψη της ΝΔ στο Μέτσοβο - Χαιρετισμός Βουλευτή Ν.Πρέβεζας, Στέργιου Γιαννάκη - Τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του δολοφονηθέντα, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου



Στο Μέτσοβο πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 18.00, η συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας με θέμα "Οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα στην πρώτη γραμμή για την έξοδο από την κρίση. Ο ρόλος των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων".

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιάννης Βρούτσης, τομεάρχης Εργασίας ενώ μίλησε και ο Βασίλης Σπανάκης, γραμματέας ειδικών κομματικών οργανώσεων.

Μάλιστα, προτού ξεκινήσει η εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του δολοφονηθέντα, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. 




Το παρόν έδωσε πλήθος στελεχών του κόμματος, οι Βουλευτές της Ηπείρου της Ν.Δ, αυτοδιοικητικοί μεταξύ των οποίων και ο Περιφερειάρχης Αλ.Καχριμάνης. 

Ενώ, στον χαιρετισμό του ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν.Πρέβεζας κ.Στέργιος Γιαννάκης ανέφερε: 


"Επιτρέψτε μου κατ’ αρχήν να συγχαρώ την Γραμματεία των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεωνκαι να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Βασίλη Σπανάκη για την επιλογή τους  να γίνει εδώ, στην Ήπειρο, αυτή η τόσο σημαντική για την γενικότερη πορεία της Παράταξης Συνδιάσκεψή μας.

Οι καιροί έχουν αλλάξει. Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει με εξαιρετική ταχύτητα.

Έχουμε λοιπόν χρέος και καθήκον, ως πολιτική δύναμη, να επικαιροποιήσουμε τον πολιτικό μας λόγο, να ανανεώσουμε το κομματικό μας στίγμα.

Έχουμε ανάγκηκαι υποχρέωσηνα προτείνουμε στην Ελληνική κοινωνία κάτι σύγχρονο, κάτι καινούργιο,κάτι διαφορετικό,αλλά και κάτι συγκεκριμένοκαι εφαρμόσιμο.

Χρειαζόμαστε μια Νέα Δημοκρατία με ιδεολογική ταυτότητα, ιστορικά υπερήφανη, με ριζοσπαστικό πολιτικό πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση του Έθνους και της κοινωνίας.

Για να το πετύχουμεπρέπει να εκφράσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες.

Τη μεσαία τάξη, τους ελεύθερους επαγγελματίες τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου,όλους εκείνους που δεν παρασιτούν αλλά παράγουν.

Οι Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις μας μπορεί να είναι η αιχμή του δόρατος για την διάχυση των στόχων, αλλά και του προγραμματικού λόγο της Νέας Δημοκρατίας, κυρίως σε ειδικές ομάδες εργαζομένων του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

Οι Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις είναι ο μηχανισμός που διασφαλίζει την συνάφεια της πολιτικής μας με την κοινωνία.

Είναι η διακλάδωση του Κόμματός μας μέσα στο Λαό.

Η Νέα Δημοκρατία ήταν και παραμένει η εγγυήτρια δύναμη της προώθησης των διαρθρωτικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη ο τόπος.

Προσυνέδρια όπως το σημερινό που υιοθετούν την εσωτερική δημοκρατική συζήτηση σίγουρα αναβαθμίζουν τον ρόλο της Παράταξης.

Δίνουν σε όλες και όλους μας την δύναμη για ακόμη μεγαλύτερους συλλογικούς αγώνες.

Για να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα της ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισονομίας, της αξιοκρατίας και της ανταγωνιστικότητας.

Μια Ελλάδα ξανά περήφανη, μέσα στην Ενωμένη Ευρώπη.

Για να ξαναγίνει η Παράταξή μας Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός.

Με πίστη στη Νίκη της Νέας Δημοκρατίας"

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου