Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας για την διεξαγωγή του φιλανθρωπικού αγώνα


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας στα πλαίσια των κοινωνικών της δράσεων, το Σάββατο 21/10/2017 και ώρα 18:30΄ διοργάνωσε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ομάδας των Βετεράνων του Ολυμπιακού, της νεοϊδρυθείσας ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και των βετεράνων του Σ.Κ Νικόπολης Πρέβεζας.


Ο αγώνας αυτός είχε ως αποκλειστικό σκοπό, την προσφορά αγάπης, δύναμης, ελπίδας και την ενίσχυση με όλα τα έσοδά του, της οικογένειας του μόλις δυο ετών Βαγγέλη που πάσχει από λευχαιμία και δίνει το δικό του αγώνα ζωής.

Πράγματι νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Πρέβεζας, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού μαζί με τους παίχτες της Σ.Κ Νικόπολης και της Δ-νσης Αστ-μίας Πρέβεζας, προσέφεραν θέαμα και χαμόγελα σε όλους τους φιλάθλους που είχαν κατακλίσει από την πρώτη στιγμή το χώρο.

Ακολούθησε σύντομος διαγωνισμός στον οποίο συμμετείχαν μικροί αθλητές των ακαδημιών του Σ.Κ. Νικόπολης υπό την καθοδήγηση των Βετεράνων και κληρώθηκαν μπάλες με υπογραφές των παιχτών. Τέλος, ακολούθησε απονομή μεταλλίων σε όλους τους παίχτες από εκπροσώπους της Ένωσης μας. Το Κύπελλο του αγώνα απονεμήθηκε από τον πρόεδρο των Βετεράνων και αγαπημένο όλων Αργύρη ΚΑΜΠΟΥΡΗ, στον πατέρα του μικρού μας ήρωα. 

Ως επιστέγασμα της προσφοράς τους, απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στους Βετεράνους του Ολυμπιακού από τον πρόεδρο της Ένωσής μας κ. ΜΠΑΚΑ Κων/νο, καθώς και από τα υπόλοιπα μέλη του Σωματείου μας. 

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας Ταξίαρχος κ. ΣΙΟΡΕΝΤΑΣ Δημήτριος, ο οποίος εξήρε το έργο μας και τον ιερό σκοπό της εκδήλωσης. 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, ευχαριστεί θερμά τον κόσμο, που ξεπέρασε σε αριθμό τις προσδοκίες μας και που κατέκλυσε το κλειστό Γυμναστήριο Πρέβεζας, σε αυτόν τον αγώνα αγάπης για τον μικρό μας Βαγγέλη.

Ευχαριστεί επίσης τους Βετεράνους του Ολυμπιακού που πραγματικά έπαιξαν με την καρδιά τους κάνοντας όλους μας να αναβιώσουμε στιγμές από το Ελληνικό Μπάσκετ. 

Απονέμει συγχαρητήρια στη νεοσύστατη ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας που κατέπληξε με το παιχνίδι της, τόσο τους συμπαίκτες της όσο και όλους εμάς που παρακολουθήσαμε το αγώνα. 

Με την παρουσία τους επίσης, τίμησαν την εκδήλωσή ο Δήμαρχος της πόλης κ. ΜΠΑΪΛΗΣ Χρήστος, ο Α/Β΄ ΝΑΚΑΣ Ευάγγελος ως εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ηπείρου, ο κ. ΚΙΤΣΙΟΣ Σοφοκλής Πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ και Τοπικής Διοίκησης Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών(I.P.A.), ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Ηπείρου κ. ΜΑΡΓΕΛΗΣ Ζώης και εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος καθώς και άλλων Συνδικαλιστικών φορέων του Νομού μας. 

Την εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε με επιτυχία, η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, η οποία από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός του εγχειρήματος και την οποία ευχαριστούμε από καρδιάς. 

Η Ένωση ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς που ανταποκριθήκαν άμεσα καθώς και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια . 

Ελπίζουμε ο Θεός να δώσει υγεία και δύναμη στο μικρό Βαγγέλη και να βγει νικητής στον δικό του αγώνα της ζωής. 

Για το Δ.Σ

OΠρόεδρος
ΟΓενικός Γραμματέας 
ΜΠΑΚΑΣ Κων/νος 
ΡΙΖΟΣ
Βησσαρίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου