Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Οκτωβρίου 22, 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Χαλάει ο καιρός από τα ξημερώματα της Δευτέρας – Βροχές και στη συνέχεια πτώση της θερμοκρασίας


Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στην περιοχή μας από τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/10/2017), αρχικά με νεφώσεις και στη συνέχεια με βροχές, οι οποίες βαθμιαία από τα δυτικά θα ενταθούν και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας η ένταση της βροχόπτωσης θα αυξομειώνεται κατά τόπους, ενώ από αργά το βράδυ τα φαινόμενα τοπικά θα εξασθενίσουν.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά άστατος, με νεφώσεις και τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά τμήματα της περιφέρειας, ενώ περαιτέρω βελτίωση περιμένουμε από αργά το απόγευμα. Τις νυχτερινές ώρες ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές (πάνω από τα 1700-1800 μέτρα).
Οι άνεμοι τη Δευτέρα θα πνέουν αρχικά από τα νότια – νοτιοδυτικά έως 4 μποφόρ, στρεφόμενοι από το βράδυ σε δυτικούς – βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση, ενώ από την Τρίτη σταδιακά θα γίνουν βορειοανατολικοί έως και 5 μποφόρ.
Όσον αφορά τη θερμοκρασία, τη Δευτέρα οι μέγιστες τιμές θα σημειώσουν πτώση και δεν θα ξεπεράσουν τους 21 βαθμούς στις παράκτιες και πεδινές περιοχές, τους 18 στα ημιορεινά και τους 12 με 13 βαθμούς στις ορεινές περιοχές. Περαιτέρω πτώση 2 με 3 βαθμούς θα παρουσιάσει ο υδράργυρος την Τρίτη.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου