Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Νοεμβρίου 30, 2017

Εκδίκηση βγαλμένη από... σαπουνόπερα με μια 36χρονη γυναίκα από την Άρτα


Μία 36χρονη γυναίκα από την Άρτα αποφάσισε να εκδικηθεί τον άπιστο σύζυγό της με τρόπο που θα ζήλευαν μέχρι και οι σεναριογράφοι της θρυλικής σαπουνόπερας "Τόλμη και γοητεία".

Σύμφωνα με την Espresso, η 36χρονη μητέρα δίδυμων κοριτσιών, μεγάλωσε σε χωριό των Ιωαννίνων με τη μητέρα της, καθώς ο πατέρας της έχασε τη ζωή του όταν εκείνη ήταν μόλις 5 ετών. Με τον σύζυγό της παντρεύτηκε έπειτα από προξενιό, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και αυτός 33.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όταν ο 33χρονος άνδρας είδε για πρώτη φορά τη μέλλουσα σύζυγό του δεν έδειξε ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Η νεαρή γυναίκα θεώρησε ότι ήταν ντροπαλός και έτσι ο γάμος έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Η γυναίκα δεν γνώριζε για την ιστορία πάθους που έκρυβε ο σύζυγος της και το γεγονός ότι ήταν ερωτευμένος με μία συμμαθήτρια του, η οποία έμενε μαζί με τους γονείς της σε γειτονικό τους σπίτι. Ωστόσο, αυτό το μυστικό δεν άργησε να έρθει στο φως καθώς οι συγχωριανοί της φρόντισαν να την ενημερώσουν.
Κατά τη διάρκεια ενός άγριου καβγά, ο σύζυγος της της αποκάλυψε ότι εξακολουθούσε να έχει σχέση με τη γειτόνισσα, με την οποία ερωτεύτηκαν στο σχολείο όταν ήταν 16 ετών και ότι ήταν η μοναδική που αγάπησε.
Η γυναίκα αρκετά χρόνια αργότερα αποφάσισε να εκδικηθεί τον άπιστο σύζυγο της. Προσέλαβε ιδιωτικό ερευνητή και του ζήτησε να μαγνητοσκοπήσει τις ερωτικές περιπτύξεις του συζύγου της με την πέτρα του σκανδάλου. Όταν έφτασε στα χέρια της το "ροζ" βίντεο το διέρρευσε σε πολλούς κατοίκους του χωριού.
Πηγή πληροφοριών: Espresso/enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου