Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Νοεμβρίου 25, 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χιόνια


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε πριν λίγο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το οποίο κάνει λόγο για καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους, πτώση της θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου.

Το δελτίο αναφέρει:
ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ  (26-11-2017) ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ  ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ.
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ:

1. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (26-11-17)
ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΙΟΝΙΟ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ. ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ (ΚΥΡΙΩΣ Η ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ) ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

2. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (27-11-17)
ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΙΟΝΙΟ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ, Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΟΙ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ. ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ Η ΘΡΑΚΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

3. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ-ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΜΕΤΡΑ) ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου