Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2017

Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Πρέβεζας "όταν επιστρέφεις αυτά που χρωστάς, δεν ζητάς να σου πουν «ευχαριστώ»


Εκπληξη προκάλεσε στους συνταξιούχους η προσπάθεια του πρωθυπουργού να  υποτιμήσει τη νοημοσύνη  τους, παρουσιάζοντας ως κοινωνικό μέρισμα την καταβολή παράνομων κρατήσεων από τις συντάξεις τους όπως έχουν καταντήσει μετά τις  μνημονιακές  περικοπές, όταν  μάλιστα αυτό γίνεται καθυστερημένα και ύστερα από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις.

Η σημερινή κυβέρνηση καθυστέρησε να καταβάλει τα ποσά αυτά στους δικαιούχους, τα  προσμέτρησε στο στήσιμο του πλασματικού πλεονάσματος και βαφτίζει την επιστροφή τους ως κοινωνικό μέρισμα, για να δείξει τη δήθεν γαλαντομία και ευσπλαχνία της και να διογκώσει τα ποσά του κοινωνικού μερίσματος.

Δεν ξεγελάνε όμως κανέναν. Οι συνταξιούχοι θα εισπράξουν τα ποσά αυτά (όσοι δικαιούνται), γιατί απλά είναι δικά τους χρήματα και δεν τα θεωρούν προϊόν ευσπλαχνίας και κοινωνικής μέριμνας.

Εχοντας  μεγαλύτερη ηλικία και μεγαλύτερη πείρα στη ζωή, με όλο το σεβασμό στο θεσμικό ρόλο του πρωθυπουργού, επισημαίνουμε ότι, όταν επιστρέφεις αυτά που χρωστάς, δεν ζητάς να σου πουν «ευχαριστώ». Αντίθετα λές «με συγχωρείτε για την καθυστέρηση και ευχαριστώ για την κατανόηση».


                                          Για το  Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                                                                                  
Μπόκιας  Σταύρος  
                                                                     
Ο Γραμματέας
Τζούρος Θωμάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου