Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 14, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αντεπίθεση Χρήστου Κοτσίνη στα όσα ανέφερε στην ομιλία του ο Γιάννης Γιαμάς


Το παρακάτω σχόλιο δημοσίευσε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Επιμελητηριακή Ανατροπή", Χρήστος Κοτσίνης με αφορμή τα όσα ανέφερε στην ομιλία του χθες ο Γιάννης Γιαμάς, δείτε ΕΔΩ

"Ο κύριος Γιαμάς επιμένει να ερμηνεύει τη συμμετοχή μας στις εκλογές του Επιμελητήριου με όρους ψυχολογικούς - έχει κάνει καραμέλα «το υπαρξιακό μας πρόβλημα» - δεν μπορούμε παρά να μιλήσουμε στη γλώσσα του, αφού προφανώς του είναι αδύνατον να μιλήσει με πολιτικούς όρους.

Τα λόγια του εχθές στο Margarona Royal, πώς αλλιώς θα μπορούσαν να εκληφθούν παρά ως «παραλήρημα μεγαλείου», καθώς χρησιμοποιεί για τον εαυτό του το τρίτο (γ΄) αυτοκρατορικό πρόσωπο! 

Επιπλέον δηλώνει ως άλλος θεός ότι «θα είναι πάντα (πανταχού;) παρών» μήπως «και τα πάντα πληρών»;… για να προστατέψει τον θεσμό από βδελυρούς καπήλους που ασκούν – άκουσον άκουσον – το δικαίωμά τους του εκλέγεσθαι.

Όσο για την εμμονή του στην... ανεξαρτησία του προφανώς όταν ήταν «εδώ, ενωμένο, δυνατό» το χρησιμοποίησε ποικιλοτρόπως αλλά τώρα πιστεύει ότι δεν μπορεί να του φανεί χρήσιμο και το αρνείται... όπως αρνείται και την όποια αυτοκριτική. Τίποτε σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, όλα καλώς καμωμένα. 

Και για την επόμενη μέρα; πάλι τίποτα..."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου