Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 28, 2017

Με εορταστικό ωράριο συνεχίζει τη λειτουργία της η αγορά της Πρέβεζας


"ΖΩ στην Πρέβεζα…AγοράΖΩ και ΣτηρίΖΩ"

Αυξημένη ήταν η κίνηση στην αγορά της Πρέβεζας την παραμονή των Χριστουγέννων -σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες- με τους καταναλωτές να σπεύδουν τη τελευταία στιγμή για τις εορταστικές αγορές. Η μεγαλύτερη κίνηση παρατηρήθηκε στα καταστήματα τροφίμων και στα καταστήματα εστίασης και καφέ. Στα εμπορικά καταστήματα, οι επαγγελματίες κάνουν λόγο για μικρή αύξηση τη μέρα αυτή σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, όπου η αγοραστική κίνηση ήταν κατά πολύ μειωμένη από άλλες χρονιές. Με τους εμπόρους να ευελπιστούν τώρα να αυξηθεί η κίνηση τις τελευταίες ημέρες του χρόνου «ποντάροντας » και στα δώρα της Πρωτοχρονιάς που σε καμία περίπτωση βέβαια δε θα καλύψει το κενό στα ταμεία τους. Οι μειωμένοι τζίροι και η αυξημένη φορολογία, έχουν «γονατίσει» τις μικρές, τοπικές επιχειρήσεις που δίνουν σκληρή μάχη επιβίωσης. 
Να σημειωθεί ότι το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα της Πρέβεζας θα ισχύσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου . 
Συγκεκριμένα σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή τα καταστήματα θα είναι ανοικτά πρωί και απόγευμα. Το Σάββατο θα ανοίξουν στις 10 το πρωί και θα κλείσουν στις 4 το απόγευμα και την Κυριακή παραμονή Πρωτοχρονιάς θα είναι ανοιχτά από τις 10 μέχρι τις 6 το απόγευμα. Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα τη Δευτέρα 1 και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, ενώ από τις 3 Ιανουαρίου θα επανέλθουν στο κανονικό τους ωράριο. 
Nα θυμίσουμε ότι στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς θα βρεθούν και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 12 το μεσημέρι η Δημοτική Ραδιοφωνία και οι επιχειρήσεις της Πρέβεζας στο πλαίσιο της δράσης Ζω στην Πρέβεζα Αγοράζω και στηρίζω μοιράζοντας και πάλι πολλά και πλούσια δώρα. " Στηρίζουμε την πόλη μας, στηρίζουμε την Πρέβεζα… - Κάνουμε τις αγορές μας στον τόπο μας...- Βοηθάμε στην Ανάπτυξη του τόπου μας…!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου