Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 18, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δηλώσεις Γιαμά, Κοτσίνη - Βίντεο


Δηλώσεις, έπειτα το τέλος της καταμέτρησης και της τελικής κατανομής των εδρών, έκανε επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας Γιάννης Γιαμάς και ο επικεφαλής της Επιμελητηριακής Ανατροπής, Χρήστος Κοτσίνης.

Στην δήλωση του ο Γιάννης Γιαμάς ανέφερε:

"Τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα, υπήρξε τόσο από την πλευρά των υποψηφίων όσο και των συμμετεχόντων ένας άψογος, ίσως η καλύτερη διαδικασία που έχει επιτευχθεί ποτέ, η λογική είναι ότι διάφορα κέντρα κατάφεραν να επηρεάσουν τα δεδομένα τις στατιστικές. Εδώ είμαστε με τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια, εδώ θα φανεί το πως μπορεί να  διαχειριστεί κάποιος, ήμασταν οπαδοί του ενιαίου ψηφοδελτίου...

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη δήλωση Γιαμά στο παρακάτω βίντεο 




Ενώ, ο Χρήστος Κοτσίνης ανέφερε:

"Εφόσον το αποτέλεσμα είναι 10 - 10 - 1 είμαι ευχαριστημένος, όχι όμως τόσο ευχαριστημένος διότι θεωρούσα ότι ο συνδυασμός μας θα έπαιρνε δύο έδρες συγκεκριμένα στο υπηρεσιών δεν πήγαμε καλά, νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό γιατί οι δύο κυρίαρχοι του παιχνιδιού που φαίνονταν πρώτοι, έτρεξαν τις δύο τελευταίες μέρες για να έχουν την αυτοδυναμία και αυτό συμπίεσε πάρα πολύ τη δική μας την προσπάθεια, εμάς η δική μας η προσπάθεια ήταν ούτως ή άλλως εξ αρχής ήταν πιο ήρεμη και πιο μετρημένη, συμπιέστηκε τις δύο τελευταίες μέρες πάρα πάρα πολύ ο κόσμος που ήθελε να μας ψηφίσει διότι φαίνονταν ένας από τους δύο θα βγει. Τελικά κανείς από τους δύο δεν κατάφερε να βγει..οπότε θα κουβεντιάσουμε από την επόμενη μέρα ξανά.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου