Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 15, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τις πύλες του άνοιξε το αναβαθμισμένο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Χαράς


Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 15/12, η έναρξη του Χριστουγεννιάτικου χωριού της Χαράς στην Πρέβεζα.

Τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο χωριό άναψαν στις 6.30 το απόγευμα με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Στα σπιτάκια στην πιο γιορτινή γωνιά της Πρέβεζας, στην Πλ. Ανδρούτσου, πρωί και απόγευμα θα γίνονται δωρεάν δράσεις δίνοντας χαρά στα παιδιά όπως, ζωγραφική προσώπου, Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, θα διαβάζονται παραμύθια, θα φτιάχνονται υπέροχα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα , ενώ από τις δράσεις δε θα λείπει το θέατρο η μουσική και ο Χορός. 
Το πρόγραμμα πρώτη μέρα σήμερα περιελάμβανε καλωσόρισμα του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Χρήστου Μπαΐλη και χριστουγεννιάτικες χορογραφίες από συλλόγους της πόλης, παραδοσιακά κάλαντα από τη χορωδία Δημοτικού Ωδείου «Σπύρος Δήμας»,τραγούδια από τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου αλλά και την ξεχωριστή εμφάνιση του Αϊ Βασίλη .
Σαφέστατα αναβαθμισμένος ο χώρος - κάτι το οποίο οι παρευρισκόμενοι σχολίασαν πολύ θετικά -  αφού οι εθελοντές στους οποίους στηρίζεται η όλη προσπάθεια, για ακόμη μία φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αυτό φάνηκε από τις ευχάριστες αλλαγές στους χώρους που περιβάλλει την εκδήλωση.
Επίσης, την σημερινή εκδήλωση παρουσίασε με επιτυχία η κ.Δήμητρα Κοψάρη


Σημείωση: Προς αποφυγήν των όποιων παρεξηγήσεων, το PrevezaBest βρέθηκε στο χώρο μία ώρα αργότερα από την προγραμματισμένη έναρξη της εκδήλωσης. Ως εκ τούτου δεν καταφέραμε να αποθανατίσουμε όλα τα χορευτικά τα οποία συμμετείχαν. 

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την έναρξη














































































ΣΑΒΒΑΤΟ  16/12/2017  

11:00 με 14:00  ΚΑΙ 17:00 ΜΕ 20:00   Σε όλα τα σπιτάκια του χωριού θα γίνονται δωρεάν δράσεις για τους μικρούς μας φίλους
11:00 – 13:00  To Kέντρο Ψυχικής Υγείας Πρέβεζας σε συνεργασία με τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας διοργανώνει  μια όμορφη γιορτή για μικρούς και μεγάλους με παιχνίδια , ζωγραφική προσώπου, χριστουγεννιάτικες κατασκευές , Καραγκιόζη και πολλές εκπλήξεις .

13:00 H χορωδία του Δημοτικού Ωδείου “Σπύρος Δήμας “ θα μας  παρουσιάσειΧριστουγεννιάτικα τραγούδια με την παιδική χορωδία και την  κα Τζαφέρη Μαριάννα

ΚΥΡΙΑΚΗ  17/12/2017

11:00 με 14:00 ΠΡΩΙ ΚΑΙ 17:00 ΜΕ 20:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ  Σε όλα τα σπιτάκια του χωριού θα γίνονται δωρεάν δράσεις για τους μικρούς μας φίλους

12:15 O Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Κλεοπάτρα θα μας παρουσιάσει ελεύθερες χορογραφίες  Υπεύθυνη κα Βάσω Ζαντραβέλη

17:00 – 20:00 θα γίνονται διάφορες δράσεις όπως ζωγραφική προσώπου , χριστουγεννιάτικες κατασκευές κλπ με τη βοήθεια των εθελοντών μας πάντα .

Και...έπεται συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου