Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 14, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με επιτυχία τα εγκαίνια του καταστήματος Unique Store, για τον επαγγελματία και τη νοικοκυρά ...


Unique Store: Αγοράζοντας λιανική σε τιμές χονδρικής...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 13/12 τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Unique Store έναντι γηπέδου, στο οποίο μπορεί κανείς να βρει επαγγελματικά και οικιακά είδη. 


Έτσι, μέσα σε μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, το παρών στα εγκαίνια του νέου καταστήματος έδωσαν συνεργάτες, φίλοι και συγγενείς. Αφού τελέστηκε ο αγιασμός, οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν καλές δουλειές στο νέο αυτό ξεκίνημα ενώ η διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος εξυπηρετούσε τους παρευρισκόμενους. 

Μάλιστα, για την περίσταση στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος μπουφές τον οποίον απόλαυσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση των εγκαινίων.

Ο κόσμος από την παρουσία στα εγκαίνια του καταστήματος, φάνηκε ενθουσιασμένος τόσο από τα δώρα, τις προσφορές όσο και από τις τιμές των προιόντων.

Φιλοσοφία του καταστήματος Unique Store, είναι να προσφέρει άριστη ποιότητα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, πάντα δίπλα στους καταναλωτές, αναλογιζόμενοι τις ανάγκες και τις δύσκολες απαιτήσεις της εποχής.

Έτσι, εύκολα μπορεί κανείς να επιλέξει στο Unique Store ανάμεσα από πολλά ποιοτικά προιόντα όπως, χαρτικά, απορρυπαντικά, χημικά πισίνας, εξειδικευμένα προιόντα, πλαστικά είδη και πολλά άλλα...

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Unique Store σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την χθεσινή ημέρα των εγκαινίων
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου