Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 11, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Την πόρτα του Εισαγγελέα πέρασαν οι 15 συλληφθέντες.


Την πόρτα του Εισαγγελέα και του Ανακριτή Πρέβεζας, πέρασαν σήμερα το μεσημέρι οι 15 συλληφθέντες όπου και τους ασκήθηκε δίωξη για τη σύσταση δύο εγκληματικών οργανώσεων με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών και την αρχαιοκαπηλία.


Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται ηγετικό μέλος των δύο οργανώσεων ένας 51χρονος από την περιοχή του Φαναρίου. 

Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν σε κάποιους για εμπορία ναρκωτικών και σε κάποιους άλλους για διακίνηση. Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν επίσης για το αδίκημα της αρχαιοκαπηλίας. Τέλος, άπαντες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία έτσι ώστε να ετοιμάσουν τις απολογίες τους. 

Την υπεράσπιση των κατηγορούμενων ανέλαβαν δικηγορικά γραφεία της Πρέβεζας μεταξύ των οποίων οι Βασίλειος Γιάπρος, Δημήτρης Δήμος (Γιάννενα), Θωμάς Πεπόνης, Απόστολος Τάσσης, Κώστας Κίτσος, Σπύρος Καπλάνης. 

Το PrevezaBest επιχείρησε να αντλήσει περισσότερες πληροφορίες, αλλά στην παρούσα φάση οι συνήγοροι δεν θέλησαν να πουν το οτιδήποτε καθώς η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης. 

Τα δελτία τύπου της αστυνομίας δημιούργησαν την προσδοκία εξάρθρωσης μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης, καθώς αναμένεται η σύλληψη και άλλων δραστών - υπόπτων, τις επόμενες ημέρες. 

Το Prevezabest παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Τέλος, η κ. Ανακρίτρια δήλωσε κώλυμα και ανέλαβε ο προηγούμενος Ανακριτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου