Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 12, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Έλληνες Θεοί" ποζάρουν γυμνοί στο Ζάλογγο και φιλοξενούνται σε γνωστό Γερμανικό περιοδικό μόδας



Για πολλοστή φορά σας έχουμε ενημερώσει για τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του γνωστού κομμωτή της Πρέβεζας, Akis ο οποίος πέραν της κομμωτικής τέχνης διαπρέπει και στον καλλιτεχνικό χώρο της φωτογραφίας.


Αρκετές φορές έχουμε παρουσιάσει τις δουλειές του, οι οποίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα φιλοξενούνται σε γνωστά έντυπα περιοδικά παγκοσμίου βεληνεκούς. 

Έτσι, αυτή τη φορά δύο γνωστά Γερμανικά περιοδικά μόδας το Surreal γυναικείο και το Volant αντρικό επέλεξαν στη θεματολογία τους, φωτογραφίες του Akis.




Μάλιστα, πέρυσι τον χειμώνα ο Akis φωτογράφησε μοντέλα, γυμνά στο μνημείο του Ζαλόγγου με θέμα "Έλληνες Θεοί" όπου και επέλεξε το Γερμανικό αντρικό περιοδικό μόδας να φιλοξενήσει. 





Ενώ, ο εμπνευστής και δημιουργός της φωτογράφισης Akis, μιλώντας στο PrevezaBest  για το αν είναι προκλητική αυτή του είδους φωτογράφιση στον ιερό χώρο του μνημείου του Ζαλόγγου, τόνισε πως "Σεβάστηκα όσο τίποτα άλλο την ιερότητα του χώρου, και άσχετα με το γυμνό, το οποίο δεν ήταν προκλητικό αλλά ούτε και πρόστυχο, απλά το θέμα της φωτογράφισης ήταν τέτοιο, γιατί οι Θεοί είναι σαν ψυχές και αυτό ήθελα να δείξω" 

Παρακολουθήστε στο βίντεο την φωτογράφιση των "Ελλήνων Θεών" στο Ζάλογγο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου