Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιανουαρίου 17, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έργο «πνοής» για την παράκτια ζώνη η λειτουργία του νέου αγωγού ύδρευσης



Σημαντικά είναι τα οφέλη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του νέου αγωγού ύδρευσης από διασταύρωση Ζέφυρου έως δεξαμενές Καναλίου, το οποίο ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα στο τέλος του 2017.
Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Ζαλόγγου Κώστας Ματέρης οι δεξαμενές του Καναλίου γεμίζουν πλέον σε ελάχιστο χρονικό διάστημα γεγονός το οποίο αποδεικνύει την σπουδαιότητα του έργου για την αναβάθμιση της παραλιακής ζώνης και την εξασφάλιση επάρκειας νερού κυρίως τους θερινούς μήνες όπου η ζήτηση στην περιοχή αυξάνεται κατακόρυφα.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συγκροτήθηκε και η επιτροπή παραλαβής του έργου το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ με το ποσό των 2.463.887.00 ευρώ. 

Τον παλιό αγωγό αντικατέστησε νέος αγωγός αυξημένης διατομής αυξάνοντας κατακόρυφα την ποσότητα του νερού που φτάνει στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της παράκτιας ζώνης.

Ως πρώτης προτεραιότητας έργο το χαρακτηρίζει εξάλλου και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης υπογραμμίζοντας ότι οι υποδομές της παραλιακής ζώνης θα συμπληρωθούν με την κατασκευή του έργου του βιολογικού καθαρισμού για το οποίο αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα η εγκατάσταση του εργολάβου.

(φωτο αρχειου)
Δημοτική Ραδιοφωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου