Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 19, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κούλουμα στο λιμανάκι του Παντοκράτορα – Φώτο


Νηστίσιμα εδέσματα, λαγάνες και άφθονο κρασί προσφέρει ο πολιτιστικός σύλλογος του Παντοκράτορα με την αρωγή του Δήμου Πρέβεζας σε όλους όσους επιλέξουν το Λιμανάκι του Παντοκράτορα σήμερα ανήμερα Καθαράς Δευτέρας για να γιορτάσουν τα Κούλουμα.


Το λιμανάκι του Παντοκράτορα συνεχίζει να το επισκέπτεται ο κόσμος όπου οι πρώτοι χαρταετοί βρίσκονται στον ουρανό, ενώ ως είθισται θα γίνει και ο σχετικός διαγωνισμός χαρταετού .







Κούλουμα επίσης, με την παρουσία του Συλλόγου "Μερακλήδων" από την Άρτα , παραδοσιακά εδέσματα και άφθονο κρασί πραγματοποιούνται από τις  11 το πρωί και στην πλατεία του Μύτικα. Κούλουμα όμως θα πραγματοποιηθούν και στο στο κιόσκι της Αγίας Τριάδας, στην Πλατεία της Νικόπολης, στο Μιχαλίτσι, στα Φλάμπουρα, στο Χειμαδιό, στην παραλία του Καναλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ωρωπού και στην πλατεία του Δημαρχείου του Λούρου, ενώ νηστίσιμα εδέσματα θα φτάσουν (με μέριμνα του Δήμου) και στα πιο απομακρυσμένα χωριά προκειμένου οι ηλικιωμένοι κάτοικοι να χαρούν την γιορτινή αυτή μέρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου