Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Κυριάκος Κοτσίνης για επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Σύριζα ;


Με αφορμή τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, οργασμός κινητοποίησης υπάρχει τόσο στις τοπικές οργανώσεις των κομμάτων όσο και στους εν δυνάμει υποψηφίους.


Έτσι, στον τοπικό Σύριζα, τα μέλη - στελέχη του οποίου ήδη έχουν ξεκινήσει τις διεργασίες προκειμένου να καταρτίσουν ένα αξιόλογο, με δυναμική ψηφοδέλτιο για να διεκδικήσουν την Δημαρχία της Πρέβεζας. 

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με έγκυρες πηγές του PrevezaBest,  ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι αυτό του Κυριάκου Κοτσίνη. Πρόκειται για έναν νέο, άφθαρτο πρόσωπο με έντονη δραστηριότητα στα καλλιτεχνικά δρώμενα, με σπουδές στην φιλοσοφία, με πτυχίο πολιτικού μηχανικού στα έργα υποδομής και με μακροχρόνια ενασχόληση στον κλάδο των τουριστικών επαγγελμάτων. 

Οι διεργασίες θα συνεχιστούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ όπως κυκλοφορεί στα πολιτικά πηγαδάκια, ο ίδιος ο Κυριάκος Κοτσίνης φαίνεται πως δεν θα ήταν αντίθετος σε μια τέτοια ιδιαιτέρως τιμητική συμμετοχή ενός ψηφοδελτίου που θα καταρτιστεί από στελέχη του χώρου όπου μάλιστα γίνεται άνοιγμα στις ευρύτερες δυνάμεις της αριστεράς κάτι που μπορεί να πετύχει το εν λόγο πρόσωπο....

Οψόμεθα....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου