Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παρουσία πλήθους κόσμου, παραγόντων αλλά και του Προέδρου της ΕΠΟ κ.Γραμμένου, έκοψε τη πίτα η ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας !


Σε πρώτο πλάνο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τόσο από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας, κ.Θωμά Κάρτσακλα, όσο και από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ.Ευάγγελο Γραμμένο.

Με την γνωστή Λάμψη και Αίγλη, η ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας, έκοψε το βράδυ της Παρασκευής 23/2 την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Margarona Royal.

Παρουσία πλήθους κόσμου, ανθρώπων του ποδοσφαίρου, της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης, η ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας, σε μια εκδήλωση γεμάτο αίγλη, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο Πρόεδρος της, κ.Κάρτσακλας, πέραν των άλλων βραβεύθηκαν άνθρωποι για τις επιδόσεις τους αλλά και για την προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα. 

Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ.Γραμμένος, οι Βουλευτές Μπάρκας, Γιαννάκης και Θανάσης Καββαδάς (Βουλευτής Λευκάδας και Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ), ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ.Χαλκιάς, οι Δήμαρχοι Πρέβεζας και Πάργας κ.κ.Μπαίλης, Νάστας  ο Εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Λευκάδας κ.Πολίτης, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Ομοσπονδίας, Πρόεδροι Ενώσεων, Πρόεδροι Σωματείων αλλά και διαιτητές. 

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας κ.Κάρτσακλας, ο οποίος μεταξύ άλλων στην ομιλία του, αφού χαιρέτισε τους προσκεκλημένους, μίλησε για την σημαντικότητα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αλλά και την υποχρηματοδότησή του από την πολιτεία τα δέκα τελευταία χρόνια. 

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ.Γραμμένος ο οποίος μίλησε και αυτός για την σημαντικότητα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αλλά  και για τον πολιτισμό του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, τα οφέλη των οποίων προάγουν και μεγαλώνουν με σωστά εφόδια τους νέους ανθρώπους. Στην συνέχεια, απηύθυναν χαιρετισμούς, οι Βουλευτές Καββαδάς, Μπάρκας και Γιαννάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ.Χαλκιάς, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Μπαίλης και ο σύμβουλος του Δήμος Λευκάδας για θέματα αθλητισμού κ.Πολίτης. 









Η εκδήλωση συνεχίστηκε με βραβεύσεις ανθρώπων του ποδοσφαίρου, μαθητών που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τόσο στον αθλητισμό όσο και στο σχολείο, αλλά και της επιτροπής του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, την οποία βράβευσε ο Σπύρος Κόκκαλης για την προσφορά τους στον θεσμό του Καρναβαλιού και της γενικότερης ανάπτυξης της πόλης. 




















Ιδιαίτερη συγκινητική στιγμή, η απονομή πλακέτας για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, του Αείμνηστου Προέδρου Απόλλων Πάργας, κ.Κλοτσώνη, την οποία παρέλαβε συγκινημένη η σύζυγος του. 


Την παρουσία της εκδήλωσης έκανε η Αλεξία Μπουκουβάλα.


Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου