Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Φεβρουαρίου 25, 2018

ΗΠΕΙΡΟΣ: Τέλος στα Μονοπώλια...ο ήλιος βγαίνει για όλους - Το "δώρο" της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, στην αυριανή εκδήλωση του Σπύρου Ριζόπουλου !!!


Μόνο σαν δώρο στην αυριανή εκδήλωση του Σπύρου Ριζόπουλου, επί της εκδήλωσης δείτε ΕΔΩ, μπορεί κανείς να εκλάβει την δήλωση της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, κ.Σπυράκη, η οποία ανέφερε πως η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με την εκδήλωση και πως η Ήπειρος έχει Περιφερειάρχη τον κ.Καχριμάνη.


Μάλιστα...καταρχήν...κανείς δεν είπε πως ο κ.Καχριμάνης δεν είναι ο Περιφερειάρχης Ηπείρου...τουλάχιστον έως το τέλος της θητείας, πλην όμως δεν νομίζουμε ότι οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια που πάει να γίνει από τον οποιονδήποτε με όραμα, εν προκειμένω του κ.Ριζόπουλου, να αποτελεί μεμπτό ή θα πρέπει να εκδίδονται ανακοινώσεις..οι οποίες μάλιστα για αυτούς που κάνοιυν δεύτερες, τρίτες σκέψεις, αποτελούν κινήσεις πανικού από τη μιά, ενώ από την άλλη είναι η καλύτερη διαφήμιση.. 

Προφανώς έχουν πανικοβληθεί από την εν λόγω εκδήλωση του κ.Ριζόπουλου, ειδάλλως δεν μπορεί να εξηγηθεί γιατί όλος αυτός ο ντόρος που σε κάθε περίπτωση μόνο καλό κάνει στον κ.Ριζόπουλο..Αν δεν είχε κάτι να φοβηθεί η Ν.Δ., δεν θα έκανε αυτή τη δήλωση η κ.Σπυράκη για έναν άνθρωπο που απλά θέλει να "συστηθεί" ενώ θεωρούμε δεδομένο, ότι σε κάθε περίπτωση ο στόχος επιτεύχθηκε....έγινε η καλύτερα διαφήμιση στην αυριανή εκδήλωση και μάλιστα εντελώς δωρεάν...

Τώρα, κατά πόσο οι νεοδημοκράτες - οι ανοιχτόμυαλοι τουλάχιστον και αυτοί που σέβονται τους εαυτούς τους - θα επηρεαστούν από τον οποιοδήποτε που βγαίνει και επί της ουσίας μαλώνει....αυτό θα φανεί !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου