Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Συγχαρητήριο μήνυμα βουλευτή Κώστα Μπάρκα στον «χρυσό» Κωνσταντίνο Μυλωνά



Ο βουλευτής Ν. Πρεβέζης του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα του ακοντισμού  από τον Κωνσταντίνο Μυλωνά, αθλητή του Φ.Σ. Αστέρα Πρέβεζας,  στο πλαίσιο του  Πανελληνίου  Πρωταθλήματος  Στίβου Ανδρών,   δήλωσε:


«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο Μυλωνά και στον προπονητή του  για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο αγώνισμα του ακοντισμού. Πρόκειται για  μια κορυφαία διάκριση, που ανέβασε την Πρέβεζα στο πιο ψηλό σκαλί του στίβου. Μας κάνατε όλους πολύ υπερήφανους, επιβεβαιώνοντας πως ο αθλητισμός της Πρέβεζας, με επίμονη και συστηματική προσπάθεια, μπορεί να μας χαρίζει νίκες, συλλογικό ενθουσιασμό, αισιοδοξία και ελπίδα».

*Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που ολοκληρώθηκε χθες στη Πάτρα , ανέβηκε ο Πρεβεζάνος ακοντιστής Κωνσταντίνος Μυλωνάς, ο οποίος έστειλε το ακόντιο του στα 69,31 μ καταρρίπτοντας το ατομικό του ρεκόρ.Μετά από σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων, όπως πριν από περίπου 20 μέρες όταν...


αναδείχθηκε αργυρός βαλκανιονίκης,ο 17χρονος αθλητής του Αστέρα Πρέβεζας, συνεχίζει να φέρνει σπουδαίες διακρίσεις γράφοντας τη δική του ιστορία στα αθλήματα ρίψεων αφού είναι ο νεότερος αθλητής που στέφεται χρυσός πανελληνιονίκης στην κατηγορία των ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου