Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στις 10 Αυγούστου η έναρξη της θεατρικής σκηνής του Λέανδρου Σπαρτιώτη – Προχωρούν οι εργασίες με εντατικούς ρυθμούς !


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου
Το PrevezaBest συνάντησε τον δημιουργό στο χώρο όπου θα στηθεί και μας δήλωσε...


"Έχουμε ξεκινήσει να στήνουμε την εξέδρα ενώ μέρα με την μέρα θα αρχίσει να στήνεται το σκηνικό ενώ  λόγω περιορισμένου χρόνου,  η προγραμματισμένη έναρξη για τις 30 Ιουλίου έχει μεταφερθεί για τις 10 Αυγούστου. Το σκηνικό αποτελείται από αναλώσιμα υλικά . Θα ξεκινήσουμε στις 10 Αυγούστου με λυρικούς καλλιτέχνες ενώ μετά θα φιλοξενήσουμε διάφορα δρώμενα με τοπικά συγκροτήματα χορωδίες, σολίστ πιάνου και ότι άλλο αξιόλογο διαθέτει η πόλη μας από μουσικής πλευράς θα φιλοξενηθεί στο χώρο".

Λίγα λόγια για την δημιουργία

Ένα μοναδικής έμπνευση δημιούργημα θα παρουσιάσει ο Λέανδρος Σπαρτιώτης στην πόλη του την Πρέβεζα.


Κατασκεύασε τμήμα θεατρικής σκηνής από τενεκεδένια κουτάκια. 




Ο καλλιτέχνης χτίζει μία θεατρική σκηνή με ανακυκλώσιμα υλικά, πάνω όμως σε κλασικό σχέδιο. Ο Πρεβεζιάνος δημιουργός Λέανδρος Σπαρτιώτης, φιλοτεχνεί ένα σπουδαίο, επιβλητικό έργο τέχνης, από χιλιάδες τενεκεδένια κουτάκια και κόντρα πλακέ θαλάσσης, για να ομορφύνει όπως λέει, ακόμη περισσότερο τον τόπο του, και παράλληλα να στείλει τα δικά του μηνύματα.

Μακέτα του σκηνικού 


Το δημιούργημα, θα στηθεί μέσα στην θάλασσα, στη θέση Πευκάκια στην παραλία της πόλης της Πρέβεζας, δίπλα σε έναν Ενετικό προμαχώνα, που θα ενταχθεί στο σκηνικό. Η θεατρική σκηνή, θα έχει μήκος 30 μέτρα, ύψος 8 και εμβαδόν περίπου 200 τετραγωνικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου