Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Υπομονή λίγες μέρες ακόμη για τα νέα 25 χλμ της Ιόνιας οδού


Διαψεύδονται οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε μερίδα του τοπικού τύπου, σχετικά με την παράδοση αύριο Τετάρτη, του πλέον ώριμου τμήματος της Ιόνιας οδού μήκους 25 χιλιομέτρων από τον κόμβο Κουβαρά, μέχρι και την παράκαμψη της Αμφιλοχίας.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του agriniopress.gr, δίνεται μάχη με τον χρόνο, ώστε το κομμάτι να είναι απολύτως έτοιμο και με τις τελευταίες παρεμβάσεις σε αυτό, μέχρι το τέλος του χρόνου και σε κάθε περίπτωση αυτό δεν πρόκειται να γίνει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου. Να θυμίσουμε πως στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Αιτωλ/νία ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης είχε κάνει λόγο για “προσπάθεια” ώστε να παραδοθεί μέχρι το τέλος του χρόνου το συγκεκριμένο τμήμα της Ιόνιας οδού. Ο υπουργός ήταν προσεκτικός πάντως στην δήλωση του αλλά λίγες μέρες μετά κυκλοφόρησε η πληροφορία περί παράδοσης του τμήματος στις 21 του μηνός. 

Το γεγονός όμως ότι δεν έγινε καμιά επίσημη ανακοίνωση μέχρι σήμερα από την κοινοπραξία εταιρεία ή την Αστυνομία, έδειξε πως ίσως το κομμάτι αυτό να καθυστερήσει να παραδοθεί. Αυτό τελικά επιβεβαιώνεται και πλέον βάρος δίνεται για τις τελευταίες πινελιές, μιας και το έργο θα πρέπει να είναι έτοιμο από κάθε πλευρά: Σήμανση, διαγραμμίσεις κλπ. 

Οπότε, τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για την απόδοση στην κυκλοφορία του Τμήματος, πιθανώς μέχρι το τέλος του χρόνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘