Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΑΟ Πλαγιάς - ΠΑΣ Πρέβεζα 3 - 0 - Παραίτηση Βαγγέλη Φίντζου


Εκτός έδρας με τον ΑΟ Πλαγίας αγωνίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο ΠΑΣ Πρέβεζα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας.

Ο Πας Πρέβεζας γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο γήπεδο της Πλαγιάς μετά τις εντός έδρας ήττες με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού για το πρωτάθλημα και τον ΑΟ Παλαίρου για το κύπελλο. Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος έχασε στον στον σημερινό με αγώνα με σκορ 3-0 το οποίο διαμορφώθηκε στο πρώτο κιόλας ημίχρονο. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Πλαγιάς κέρδισε πέναλτι το οποίο και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ καθώς και επίσης την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σενεγαλέζου Λέιντι Ντιάου. 

Η ομάδα της Πρέβεζας δεν "πάτησε ποτέ γήπεδο" μην έχοντας ούτε μια ευκαιρία κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Οι παίχτες της γηπεδούχου ομάδας εκμεταλλευόμενοι την αδιαφορία και την έλλειψη σεβασμού των παιχτών του Βαγγέλη Φίντζου κατάφεραν με τρία γκολ σε τρεις ισάριθμες τελικές προσπάθειες. Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε χωρίς κάτι το ουσιαστικό και το σκορ παρέμεινε 3- 0 υπέρ της πλαγιάς. 

Με τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής Βαγγέλης Φίντζος γνωστοποίησε στους παίχτες την αποχώρηση του από την ομάδα του Πας Πρέβεζα. 

Και μετά τα σημερινά αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων και με την εκτός έδρας νίκη του Πανλευκάδιου στο Καναλάκι, η ομάδα της Λευκάδας ξέφυγε με 12 βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου. Ουσιαστικά ο Πανλευκάδιος με την σημερινή εκτός έδρας νίκη θεωρείται ότι έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο στην Γ Εθνική, χωρίς να γίνουν τα πλέι οφ, ενώ θα είναι η μοναδική φορά στα τέσσερα χρόνια όπου δεν θα διεξαχθούν πλει οφ στην ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας. Η διαφορά των 12 βαθμών, θεωρείται μαξιλαράκι ασφαλείας. 

Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω εορτών και επανέρχεται στις 7/1/17 με ένα σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι για τον ΠΑΣ Πρέβεζα με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Πανλεκάδιο.

Εμείς σας ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ την νέα χρονιά θα έχουν πληρέστερο φώτορεπορτάζ από την ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Θα σας ενημερώνουμε για οποιεσδήποτε εξελίξεις γίνουν τις επόμενες μέρες είτε στο Διοικητικό κομμάτι, είτε για την θέση του προπονητή ή στο ρόστερ της ομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου