Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δωρεά Τεστ μνήμης και ενημερωτική ομιλία για τη νόσο Alzheimer


Με την ευλογία και την προτροπή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου του Β΄ ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υλοποιεί Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το Alzheimer. 


Έτσι, στο πλαίσιο αυτό επισκέπτεται ακριτικές περιοχές και μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας με στόχο την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις και τους Τοπικούς Άρχοντες. 

Σήμερα μάλιστα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 η δράση βρέθηκε στην Πρέβεζα, όπου χορηγήθηκαν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου – Πρότυπη Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ενώ θα δοθεί ενημερωτική ομιλία για τη νόσο Alzheimer. 


Αξίζει να ν' αναφέρουμε πως το πρωί την ίδια ώρα πραγματοποιούνταν δωρεάν τεστ μνήμης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως κ Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος, καθώς εκπρόσωπος του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, διένειμαν, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορους συμπολίτες μας στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Μητρόπολης.

Το πρόγραμμα της δράσης έχει ως κάτωθι: 

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 

09:00 – 14:00 Δωρεάν Τεστ Μνήμης (για άτομα άνω των 60 ετών) 

Χώρος Διεξαγωγής: Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως & Πρεβέζης 

Διεύθυνση: Χρ.Κοντού 74, Πρέβεζα 

18:30 - 20:30 Ενημερωτική Ομιλία για την νόσο Alzheimer 

Χώρος Διεξαγωγής: Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως & Πρεβέζης 

Διεύθυνση: Χρ.Κοντού 74, Πρέβεζα 

Ομιλητές / Θέμα: 

Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου, Διευθύντρια Μονάδας «Παρουσίαση Καρέλλειου – Πρότυπης Μονάδας Alzheimer και των δράσεων αυτής» 

Ηλιάνα Χρυσικάκου, Ψυχολόγος «Λειτουργία της μνήμης και άνοια» Ελένη Λέμη, Ψυχολόγος «Τα οφέλη της νοητικής ενδυνάμωσης στους ανοϊκούς ασθενείς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘