Παρασκευή, Δεκεμβρίου 16, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μια ξεχωριστή βραδιά από το Κομιτάτο, στο «Κουρδιστό πορτοκάλι», το Σαββατόβραδο


Μια εντελώς ξεχωριστή βραδιά, από τις συνηθισμένες ετοιμάζει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, για το Σαββατόβραδο 17 Δεκεμβρίου από τις 10.30 το βράδυ και μετά, στο «Κουρδιστό πορτοκάλι».


Οι DJsτης βραδιάς Kostaspro, Μιχάλης Γιολμάς και Αποστόλης Σκόπας, θα μας ταξιδέψουν μουσικά με ελληνική-και όχι μόνο- μουσική στις δεκαετίες 60,70,80,90, θα μας προσφέρουν και άρωμα Χριστουγέννων και σίγουρα πρόκειται για μία βραδιά από αυτές που δεν χάνονται. 

Στην ουσία είναι λίγο πριν τις Απόκριες κι ενώ η οργανωτική επιτροπή του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, ο πολιτιστικός σύλλογος «Κομιτάτο Πρέβεζας», η πολιτιστική-κριτική επιτροπή του Κρυμμένου θησαυρού, τα γκρουπ του Κομιτάτου, προετοιμάζονται πυρετωδώς, το πρώτο μεγάλο πάρτι και μια βραδιά συνάντησης. Μια βραδιά συνάντησης των Καρναβαλιστών, των μελών, των φίλων και των εθελοντών του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. 

Είναι και μια βραδιά που όσοι αγαπούν το Κομιτάτο, ξέρουν πως θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν μια μοναδική βραδιά. Το Σαββατόβραδο 17 Δεκεμβρίου, από  τις 10.30 το βράδυ και μετά,  όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» στην Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πρέβεζα. Καλή διασκέδαση σε όλους και σε όλες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘