Τρίτη, Δεκεμβρίου 20, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πριν λίγο - Σύγκρουση ιχ με δίκυκλο στην Λ.Ειρήνης


Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε πριν από λίγα λεπτά ο οδηγός ενός δικύκλου στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, έπειτα από τροχαίο ατύχημα στην Λ.Ειρήνης.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, δικυκλιστής καθώς κινούνταν στο ρεύμα καθόδου της Λ.Ειρήνης στο ύψος του καταστήματος "ΓΕΡΜΑΝΟΣ', συγκρούστηκε με ιχ  όταν η οδηγός του οποίου επιχείρησε να ξεπαρκάρει από την ίδια πλευρά του δρόμου (δεξιά) όπου κινούνταν και ο δικυκλιστής. Αποτέλεσμα ήταν ο οδηγός του δικύκλου να βρεθεί στο οδόστρωμα τραυματισμένος. Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και μετέφερε τον τραυματία οδηγό του δικύκλου στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διενεργεί το τμήμα τροχαίας Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘