Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μήνυμα Ενότητας, Ειρήνης κ Αγάπης από τον "Ονειρότοπο" - Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσηΟ βρεφονηπιακός σταθμός πρότυπο, "Ονειρότοπος", το απόγευμα του Σαββάτου 17/12, πραγματοποίησε στις εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του στον Παντοκράτορα, την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του.


Θέμα της εκδήλωσης ήταν τα "Χριστούγεννα των Παραμυθιών" το οποίο είχε ένα αλληγορικό μήνυμα, Ενότητας, Ειρήνης κ Αγάπης, όπου μέσα από διάφορες παρουσιάσεις των μικρών παιδιών, ενθουσίασαν κάνοντας υπερήφανους και γεμίζοντας με συγκίνηση και χαρά τους γονείς και τις δασκάλες τους. Η υπεύθυνη του "Ονειρότοπου" Παρασκευή Κόττη και οι άριστα καταρτισμένες συνεργάτιδες της, για ακόμη μία φορά μέσα από την σημερινή εκδήλωση, φάνηκε η δουλειά που κάνουν με τα παιδιά. Άριστη φροντίδα αλλά και διαπαιδαγώγηση. 


Μετά το πέρας της όμορφης αυτής Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν σνακ από το πλούσιο μπουφέ που είχε ετοιμαστεί για την περίσταση. 

Ενώ για τα παιδάκια από μέρους της διεύθυνσης δόθηκε ένα δώρο, μια κασετίνα γεμάτο σοκολατένιες λιχουδιές !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘