Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έναρξη για το Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς !!!


Τις πύλες του άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής, κάτω από το τσουχτερό κρύο το Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς, στην πλατεία δικαστηρίων, στην Πρέβεζα για να υποδεχθεί κατοίκους και επισκέπτες σε έναν ανανεωμένο φωτεινό και στολισμένο χώρο με πολλά και ποικίλα  πολιτιστικά δρώμενα και εκπλήξεις.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς που διοργανώνει o Δήμος Πρέβεζας για τέταρτη συνεχή χρονιά  με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών, πήρε «ζωή» από τις 6:30 το απόγευμα της Παρασκευής, όπου φωταγωγήθηκε το χωριό και «ξεκλείδωσαν» τα σπιτάκια δίνοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους και το οποίο θα παραμένει ανοικτό πρωί και απόγευμα μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου του 2017. 

Στο χώρο της πλατείας καθημερινά θα γίνονται δράσεις όπως, ζωγραφική προσώπου, Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, θα διαβάζονται παραμύθια, οι μικροί μας φίλοι  θα φτιάχνουν υπέροχα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα,  θα τραγουδούν και θα χορεύουν, ενώ από τις δράσεις δε θα λείψει και το θεατρικό παιχνίδι. 

Όλοι οι Εθελοντές θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, παίζοντας μαζί σας, τραγουδώντας , μαγειρεύοντας , στέλνοντας ευχές και ζωγραφίζοντας .

Η τελετή έναρξης περιελάμβανε:
Καλωσόρισμα Δημάρχου Πρέβεζας κ. Χρήστου Μπαΐλη-
Κάλαντα και χορούς από 4ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας-
Ελεύθερες χορογραφίες από τον  Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Κλεοπάτρα -
Παραδοσιακά κάλαντα από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας
Xριστουγεννιάτικες Χορογραφίες από  τηΦαίηΣουίδα- 
SALSA από τον Χοροχώρο  Έκφραση της Μαριέττας Γκούμα 
Παρουσίαση καλλιτεχνικού δρώμενου με την Αγαθή Λαμπρακούλη

Τέλος περιμένοντας τον Αι Βασίλη θα δοκιμάζουμε τις λιχουδιές του Ζαχαρόσπιτου και τα διάφορα κεράσματα που θα έχουν ετοιμαστεί για όλους τους επισκέπτες μας. Για λίγες μέρες ευχόμαστε να γίνεται όλοι παιδιά και να ταξιδέψετε μαζί μας στο «Χωριό της χαράς» αφήνοντας πίσω σας ότι σας στεναχωρεί …!

Σας περιμένουμε  όλους στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς! 

Την παρουσίαση της σημερινής εκδήλωσης, έκανε η κ.Δήμητρα Κοψάρη

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘