Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στη Βουλή, επιστολή της ΄Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, από τον Στέργιο Γιαννάκη


Αναφορά  κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων, ο Βουλευτής Ν.Πρέβεζας, ΝΔ κ.Στέργιος Γιαννάκης με αφορμή έγγραφο της ΄Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ) με θέμα: "Συνυπηρέτηση εκπαιδευτικών με στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων". 


Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,

Με την παρούσα σας διαβιβάζω την με αριθμό πρωτοκόλλου 98/27-11-2016 επιστολή της ΄Ενωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου με θέμα: «Συνυπηρέτηση εκπαιδευτικών με στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων».

Συγκεκριμένα στην επιστολή αυτή θίγεται το μεγάλο ζήτημα της συνυπηρέτησης με αφορμή την περίπτωση εκπαιδευτικού, η οποία κάνοντας χρήση του δικαιώματος συνυπηρέτησης με τον στρατιωτικό σύζυγό της που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη, αποσπάσθηκε μεν στον νομό ΄Εβρου αλλά τοποθετήθηκε σε περιοχή που απέχει εκατό και πλέον χιλιόμετρα από την έδρα που υπηρετεί ο σύζυγός της και διαμένουν τα δύο ανήλικα παιδιά της, την ίδια στιγμή που τα κενά στη συγκεκριμένη ειδικότητα σε σχολεία της Αλεξανδρούπολης καλύφθηκαν με πρόσληψη αναπληρωτών καθηγητών.

Παρακαλώ να μου γνωρίσετε τις απόψεις σας καθώς επίσης και τυχόν ενέργειές σας για την επίλυση του ανωτέρω προβλήματος.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘