Πέμπτη, Δεκεμβρίου 22, 2016

Εορταστικές ευχές coffee island Πρέβεζας


Οι άνθρωποι του καφεκοπτείου Coffee Island Πρέβεζας θέλουμε να ευχηθούμε στον καθένα ξεχωριστά ευτυχισμένες γιορτές με υγεία κι αγάπη. Ας φέρουν οι μέρες αυτές τη γαλήνη και την ευτυχία που καθημερινά αναζητούμε.

Από χθες 21 και έως τις 31 Δεκεμβρίου, θα συμμετάσχουμε κι εμείς στον πανελλαδικό διαγωνισμό  της
Coffee Island που θα μοιράσει 2017 δώρα σε όλη την Ελλάδα. Γίνετε εσείς ο Άγιος Βασίλης και κερδίστε ή χαρίστε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο τα μοναδικά μας δώρα (μια καφετιέρα V60, 3 specialty καφέδες και το μοναδικό βότανο Κασκάρα) παίρνοντας τον κωδικό σας από το κατάστημά μας (ή μέσω της διανομής) και συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη σελίδα beasanta.coffeeisland.gr.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας έχουν δείξει από την αρχή της λειτουργίας του καταστήματός μας τον περασμένο Ιούλιο, και τους διαβεβαιώνουμε πως και το 2017 θα συνεχίσουμε με τον ίδιο σεβασμό να παρέχουμε την υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες μας, που για εμάς αποτελεί προτεραιότητα αδιαπραγμάτευτη.

Καλές γιορτές σε όλους.


COFFEE ISLAND ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Λεωφόρος Ειρήνης 98 & Μαρίας Πολυδούρη, Τηλ. 2682022222

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘