Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2017

"Ρωμαίος και Ιουλιέτα" απευθείας από τη ΜΕΤ στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου

Με την αριστουργηματική όπερα του Γκουνό "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" 
θα συνεχιστούν οι απευθείας μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 8 το βράδυ.

Η DianaDamrau και ο VittorioGrigolo κερδίζουν διθυραμβικές κριτικές στους ρόλους του τίτλου της νέας παραγωγής του BartlettSher, την οποία διευθύνει ο GianandreaNoseda.

"Αυτοί οι συναρπαστικοί και χαρισματικοί καλλιτέχνες "βυθίστηκαν" μέσα στους χαρακτήρες τους, τραγουδώντας με καυτό αισθησιασμό και παθιασμένο λυρισμό ... Οι προσπάθειές τους είχαν τη βοήθεια της υπαινικτικής και πλούσιας σε υφή και ζωντάνια διεύθυνση του πάντα εντυπωσιακού GianandreaNoseda." 

NewYorkTimes
"Λαμπρή και εμπνευσμένη η νέα παραγωγή του BartlettSher ... είναι μια αποκάλυψη ... Η Met δεν θα μπορούσε να έχει ένα καλύτερο ζευγάρι εραστών από τη Damrau και τον Grigolo ... αχαλίνωτο πάθος ..." -HuffingtonPost.
"Ο Grigolo αποπνέει εξαιρετικό πάθος, φωνητικά και φυσικά ... Η Damrau ιχνηλατεί τη συναισθηματική κατάσταση της ηρωίδας εξαίσια από τη κοριτσίστικη αθωότητα στη τραγική θυσία. ****" FinancialTimes
"... Εκρηκτική χημεία." -WallStreetJournal

Οι ζωντανές προβολές από τη ΜΕΤ διοργανώνονται από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» και το Δήμο Πρέβεζας για όγδοη συνεχή χρονιά και πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης, ενώ οι παραστάσεις, συνοδεύονται από υπότιτλους στα ελληνικά.
Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ (και 4 ευρώ για μαθητές και φοιτητές).

Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 2682025320 και στο odioprev@otenet.gr )Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘