Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Καλός ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Νέα επιδείνωση από Δευτέρα με βροχές και χιόνια, Αναλυτική πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου έως την Παρασκευή 27/1


Ένα καιρικά καλό Σαββατοκύριακο αναμένουνε στην Ήπειρο, με λίγες μόνο σποραδικές νεφώσεις πυκνότερες από την Κυριακή το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα ανατολικά – νοτιοανατολικά έως 4 και τοπικά στα νοτιοανατολικά τμήματα της περιφέρειας 5 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές, οι ελάχιστες όμως θα είναι χαμηλές και στο ορεινά και ημιορεινά τμήματα θα σημειωθεί παγετός τη νύχτα και τις πρωινές ώρες. Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τη Δευτέρα (23.1.2017). Αρχικά θα πυκνώσουν οι νεφώσεις και από το μεσημέρι θα αρχίσει να βρέχει . Έως το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε ολόκληρη την Ήπειρο και θα ενταθούν, ενώ στα ορεινά θα σημειωθούν χιονοπτώσεις κατά περιόδους έντονες.
Αναλυτική πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘