Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έφυγε από τη ζωή ο "Αιώνιος Έφηβος" Χρήστος Γερογιάννης - Στον Άγιο Χαράλαμπο στις 3 μ.μ. το στερνό αντίο


...Με καρδιά μικρού παιδιού !


Έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων πριν από λίγη ώρα, σε ηλικία 62 ετών ο Χρήστος Γερογιάννης, πολύ γνωστός και αγαπητός σε όλους τους πρεβεζάνους από την επαγγελματική του σταδιοδρομία, αφού εργαζότανε επί σειρά ετών στο δημοτικό κολυμβητήριο Πρέβεζας, αλλά και από την συμμετοχή του σε πολλούς συλλόγους και σωματεία με κυριότερο αυτό της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πρέβεζας. 


Μεγάλη του αγάπη το μπάσκετ όπου υπήρξε αθλητής, καθώς και προπονητής μικρών ομάδων, όπου αξίζει να αναφέρουμε πως δύο φορές ανέλαβε να προπονήσει σχολικές ομάδες δημοτικού για το πρωτάθλημα μπάσκετ ενώ και τις δύο φορές στέφθηκαν πρωταθλήτριες ομάδες. Ο Χρήστος Γερογιάννης σύζυγος της Ήρας, πατέρας 3 παιδιών της Κατερίνας, του Γιώργου και της Σοφίας και παππούς της μικρής Αλεξάνδρας δεν θα είναι πλέον μαζί μας... Τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή 20/1 στις 3μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει....

Καλό Ταξίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘